Strategie financiară nouă

ORADEA – Un proiect de hotărâre cu raport de specialitate privind aprobarea strategiei bugetare a municipiului Oradea pentru perioada 2008 – 2013 şi a creditelor de angajament pentru exerciţiul bugetar 2008 va constitui primul punct de pe ordinea de zi a şedinţei din martie a Consiliului Local, organizată în ultima joi a lunii.

Până ieri, borderoul întrunirii cuprindea 57 de puncte, dintre care unele se referă la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al CS FC Bihor Oradea pentru anul acesta, modificarea zonării fiscale a municipiului Oradea, modernizarea mai multor străzi sau aprobarea listei cu persoanele care beneficiază de închirierea de locuinţe, ca urmare a evacuării acestora din imobilele care au fost restituite către foştii proprietari în baza Legii nr. 10/2001.

Ghilea Cristina0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !