Strategii de inovare pentru IMM-uri

De Veronica Bursaşiu
Strategii de inovare pentru IMM-uri
La eveniment sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai mediului de afaceri local, universități, autorități publice, asociații de business.

Fundația Comunitară Oradea organizează “Ziua Inovării pentru IMM-uri ”, eveniment ce va avea loc în 14 octombrie 2016 la Hotel Ramada din Oradea. „În cadrul ediției din 2016 a ZIMM, vom aborda importanța ecosistemelor de inovare atât la nivel macro cât și la nivel microeconomic, ca un cadru de dezvoltare pe termen lung a strategiilor inovatoare ale IMM-urilor. De-a lungul unei zile de conferință vor fi abordate în cadrul prezentărilor și al atelierelor de lucru subiecte ce țin de rolul autorităților publice în crearea de sisteme inteligente favorabile inovării dar și ce țin de calitățile și lista de priorități pe care antreprenorii trebuie să le aibă pentru a reuși să dezvolte ecosisteme proprii eficiente prin care să se diferențieze.

Ne așteptăm la participanți din rândul mediului de afaceri local, universități, autorități publice, asociații de business, interesați de tema propusă pentru acest an și dornici de stabilirea unor punți de legătura pentru lansarea propriilor ecosisteme de inovare”, spune Claudia Abrudan, director executiv Fundaţia Comunitară Oradea.

Speakeri:

Nadine Roijakkers – Profesor de Management al Strategiei și a Inovării la Universitatea Hasselt din Belgia

Oana-Maria Pop – Doctorand la Universitatea Hasselt din Belgia

Michael LaBelle – Profesor asistent la Școala de Business a Central European University din Ungaria

Dacian Palladi – Consultant in managementul general al companiilor si candidat pentru pozitia de City Manager al Primariei Oradea

Anamaria Magri Pantea – Fondatorul și consultant de management la ”Ascend Consulting”

Ruth Vanderzande – Analist de management și organizare la ”Accenture” în Brussels, Belgia și recent absolventă a Universității Hasselt0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !