Străzi modernizate în Ioşia

2Comentarii
Străzi modernizate în Ioşia
Primăria începe marti modernizarea a încă patru străzi din cartierul Ioşia.

Este vorba despre străzile Mangaliei, Înfrățirii, Greierului și Arțarilor. De asemenea, un tronson al străzii Adevărului va fi consolidat.

Strada Mangaliei are o lungime totală de 554 metri, lucrările cuprinzând reabilitarea străzii și realizarea de borduri de beton pe ambele părți, realizarea de trotuare și accese auto, realizarea de spații verzi, canalizarea pluvială, ridicări la cotă cămine și marcajele carosabilului precum și montarea indicatoarelor de circulație. Valoarea contractului este de 928.163 lei cu TVA inclus, durata de execuție este de patru luni iar constructorul este SC Asfamixt.

Strada Înfrățirii urmează să fie modernizată pe o lungime de 847 de metri, încadrată de borduri de beton pe ambele părți, cu o lățime de 6,0 metri, trotuare și accese auto pe ambele părți, spații verzi, canalizare pluvială prevăzută cu guri de scurgere, ridicarea căminelor la cotă, montarea indicatoarelor de circulație și marcarea carosabilului. Constructorul lucrărilor este Extract Com, valoarea contractului este 1.321.877 lei cu TVA inclus, iar durata de execuție este de şase luni.

Strada Greierului urmează să fie modernizată pe tronsonul dintre strada O. Densușeanu și Barcăului, valoarea contractului cu Drum Construct SRL este de 600.968,68 lei plus TVA, iar durata de realizare este de trei luni.

Strada Arțarilor va fi și ea modernizată pe tronsonul dintre strada Alexandru Sahia și Piața Devei, durata de realizare a lucrărilor fiind de două luni. Constructorul este Drum Construct SRL iar valoarea contractului este de 157.943, 76 lei plus TVA.

În ceea ce privește strada Adevărului, aceasta urmează să fie consolidată pe un tronson de 290 metri. Valoarea contractului cu Asfamixt Srl este de 444.241,07 lei plus TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de trei luni.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor