Strazi modernizate in Iosia

Strazi modernizate in Iosia
Orădenii de pe patru străzi din Ioşia sunt beneficiarii direcţi ai unor şantiere de modernizare a infrastructurii rutiere.

La finalul lunii trecute, Primăria a terminat lucrările de modernizare a străzii Măghiranului. Lucrarea a fost făcută de Drumuri Orășenești, a fost recepționată în 26 aprilie, iar valoarea sa este de 677.849 lei.

Străzile Măghiranului, Gheorghe Pop de Băsești, Zarandului și str. Zambilelor din Ioșia, nu au fost niciodată modernizate şi ajunseseră într-o stare avansată de uzură. „Lucrările la aceste străzi au constat în realizarea de săpături, montarea bordurilor, amenajare trotuare, amenajare accese la locuințe, turnare balast, piatră spartă, iar apoi turnarea celor două straturi de asfalt: binder și uzură, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Şantierul de pe strada Gheorghe Pop de Băsești a fost finalizat săptămâna trecută, în 15 mai, urmând ca în continuare să fie făcută și recepția lucrărilor. Firma executantă este, de asemenea, Drumuri Orășenești. Situaţia este similară şi pe str. Zambilelor, unde a lucrat Gamid Prodexim şi unde urmează recepţia lucrărilor. Modernizarea str. Zarandului va fi finalizată până la sfârșitul lunii iunie. Ca şi pe Măghiranului, pe str. Zarandului s-au realizat și lucrări de introducere a canalizării pluviale.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !