Străzile Ep. Mihai Pavel şi Maniu se îngălbenesc din 11 septembrie

Străzile Ep. Mihai Pavel şi Maniu se îngălbenesc din 11 septembrie
Primăria Oradea îşi continuă politica de expansiune a parcărilor de scurtă durată, pentru care nu sunt valabile abonamentele.

Noi parcări de scurtă durată pe două străzi centrale. Cele 67 de locuri de parcare (albe) de lungă durată de pe strada Ep. Mihai Pavel vor deveni parcări de scurtă durată, informează Primăria.

Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar a hotărât transformarea celor 67 de locuri de parcare de lungă durată (parcări albe) de pe strada Ep. Mihai Pavel în parcări de scurtă durată (parcări galbene).

Pentru probleme curente

„Având în vedere aglomerația din zona centrală, am decis transformarea acestor locuri de parcare în parcări de scurtă durată, pentru a da posibilitatea cetățenilor care au de rezolvat probleme curente în zona centrului să își parcheze autoturismele în acestă zonă. Considerăm că este nevoie de un anumit timp pentru ca cetățenii să fie informați și să ia cunoștință de această schimbare. Tocmai de aceea, am decis ca aceste locuri să fie considerate parcări galbene doar de la 11 septembrie 2017. Până atunci nu se aplică amenzi, chiar dacă aici vor parca persoane care dețin abonament”, motivează directorul Direcției Patrimoniu Imobiliar din Primărie, Lucian Popa.

Pe locurile de parcare de culoare galbenă se poate parca maxim 2 h, tariful fiind de 1,3 lei pentru 30 de minute și 2,6 lei pentru 60 de minute.

În parcarea de pe strada Ep. Mihai Pavel există un parcometru, de la care tichetul poate fi achiziționat cu monede, card bancar sau chip-card.

Parcarea poate fi plătită și cu ajutorul telefonului mobil prin SMS, voucher sau card.

De asemenea, pe str. Iuliu Maniu, pe tronsonul cuprins între str. Jean Calvin și Piața Unirii, pe partea stângă în sensul de mers spre Piața Unirii, 25 de de locuri de parcare de lungă durată (parcări albe) au fost transformate în parcări de scurtă durată (parcări galbene). Și acestea sunt considerate parcări galbene, începând cu 11 septembrie 2017.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor