Structură nouă la Finanţe

1Comentariu
Structură nouă la Finanţe
ORADEA – De la 1 aprilie, în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Bihor a apărut o structură nouă: Administraţia Finanţelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii (AFPCM) Bihor.

În funcţia de director executiv al noii administraţii a fost nominalizată Georgeta Pop, până la organizarea concursului. Secunzii Georgetei Pop sunt Hernicska Sanislav şi Doina Mircea.

„Vom administra 200 de contribuabili selectaţi pe baza a două criterii: cifra de afaceri la 31 decembrie 2005 între 10 şi 70 de milioane de lei şi sediul în judeţul Bihor. De asemenea, vom mai administra contribuabilii în procedură de insolvenţă cu creanţe mai mari de trei milioane de lei”, a declarat Georgeta Pop.

Până la 1 aprilie 2007 a avut loc transferul datelor creanţelor fiscale, urmând ca până la 20 aprilie să se finalizeze predarea faptică a dosarelor fiscale. Noua structură are în organigramă 49 de persoane.

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor