Studenţi vi se pregăteşte studCard

Studenţi vi se pregăteşte studCard
ORADEA - După ce Consiliul Local Oradea a adoptata hotărârea prin care se va introduce, pentru studenţii orădeni, cardul de reduceri studCard reprezentanţii ONG-ului omonim anunţă că în câteva săptămâni primele carduri vor ajunge la orădeni.

De card pot beneficia toţi studenţii la zi din Oradea, indiferent că provin de la Universitatea din Oradea sau de la cele private.

„De săptămâna viitoare cardurile de tip studCrad se pot elibera, pentru aceasta studenţii trebuie să completeze formularul de pe pagina de internet www.studcard.ro şi să se adreseze Asociaţiei Studenţilor de la Universitatea din Oradea (ASUO)”, informează Iancu Şerbănescu, preşedintele organizaţiei StudCard.

Reduceri multiple
Pe lângă multitudinea de reduceri la spectacole, la asistenţă medicală, evenimente sportive şi de divertisment cardul mai conferă şi o reducere de 50% pentru abonamentele la transportul în comun local, pentru toţi studenţii la zi. „În proiectul studCard noi încercăm să vedem studentul ca simplu student indiferent de la ce Universitate provine, iar la Oradea toţi studenţii vor fi priviţi la fel”, anunţă Iancu Ştefănescu.

Conform iniţiatorilor programului StudCard se va ajunge ca studenţii să beneficieze de aproximativ 40-50 de reduceri pe baza cardului, de la evenimente sportive până la cumpărături. Cei mai favorizaţi sunt studenţii care beneficiază de reducerea de 50% la transportul în comun oferită de subvenţiile de la minister, care cumulată cu un studCard va da o reducere de 100% la transportul în comun pe două linii.

La un pas de card
Toţi studenţii care doresc obţinerea unui studCard trebuie să completeze un formular pe pagina de Internet www.studcard.ro unde îşi vor lăsa datele personale şi universitatea de la care provin. Totuşi vor trebui să treacă şi pe la sediul ASUO (clădirea nouă, etajul I, camera E 117) unde vor duce o poză tip buletin, copie după cartea de identitate şi carnetul de student.

Cardul este valabil pe durata unui an, singura taxă este cea de eliberare sau de reînnoire de 10 lei, şi este valabil şi în Târgu Mureş, Arad, Cluj Napoca şi de săptămânile viitoare în Oradea.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !