Studentii au inceput cursurile

3Comentarii
Studentii au inceput cursurile
Universitatea din Oradea a deschis sălile de curs, laboratoarele, amfiteatrele pentru cei peste 24.000 de studenţi care învaţă aici.

Noua sala de sport a Universitatii din Oradea a devenit neîncăpătoare pentru studentii, părinţii, cadrele didactice şi oficialităţile locale care au participat la festivitatea de deschidere a anului universitar.

Ţel comun

Rectorul Universităţii din Oradea, Cornel Antal, le-a urat atât bobocilor, cât şi celorlalţi studenţi bun venit şi un an universitar plin de reuşite şi a prezentat un scurt istoric al instituţiei de învăţământ superior. De asemenea, acesta a făcut o trecere în revistă a dotărilor şi condiţiilor puse la dispoziţie. Prof. univ. dr. Cornel Antal a felicitat cadrele universitare şi studenţii pentru eforturile pe care le-au depus în anul universitar precedent, a prezentat lucrările desfăşurate în anul universitar 2009-2010, precum şi programele pe care le-a derulat sau încă le derulează Universitatea.

Prezent la eveniment, prefectul judeţului Bihor Gavrilă Ghilea a subliniat importanţa Universităţii Oradea pentru urbea noastră şi pentru elevi.

„Fără această universitate, care s-a dezvoltat la Oradea, mulţi elevi de liceu, fără posibilităţi materiale, nu ar fi avut şansa să studieze. Aceştia nu şi-ar fi permis să plece să înveţe în altă parte”, a spus prefectul Gavrilă Ghilea. Acesta le-a urat studenţilor orădeni un an nou universitar plin de realizări şi bucurii.

Gavrilă Ghilea a fost secondat de preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Radu Ţîrle. Acesta a subliniat importanţa unui colectiv unit, dar divers, care să lupte pentru un ţel comun – studenţii.

După festivitatea de deschidere a anului universitar, reprezentanţii Universităţii din Oradea, oficialităţile locale şi studenţii au participat la inaugurarea noii Biblioteci a UO.

Studenţii, mai ales cei din anul I, au vizitat, apoi, Complexul Universitar şi sălile în care vor învăţa.

Crina Dobocan3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor