Studentii de la AIESEC isi aleg o noua conducere

De M. Hoster
La finalul acestei săptămâni se va desfăşura Conferința Locală a Comitetului timișoarean
La finalul acestei săptămâni se va desfăşura Conferința Locală a Comitetului timișoarean
Una dintre cele mai cunoscute organizaţii studenţeşti din Timişoara, AIESEC, îşi alege o nouă conducere. La finalul acestei săptămâni, sâmbată şi duminică, 15 şi 16 decembrie, se va desfăşura Conferința Locală a Comitetului timișoarean, în care se vor desfăşura alegerile noului board executiv.

Organizaţia AIESEC Timișoara este condusă dintr-un comitet format din nouă persoane, un preşedinte şi opt vicepresedinţi, fiecare fiind responsabil de un anumit departament sau arie de lucru. Mandatul acestora este de un an de zile, iar acum a venit momentul alegerii următorilor lideri.

Procesul de alegere constă într-o prezentare şi susţinere a candidaturii în faţa întregii organizaţii, urmată de o serie de întrebări din partea membrilor, menite să verifice cât de pregătiţi sunt aspiranţii la aceste poziţii, mai apoi membri supun la vot. Următorul pas în alegerea acestui board executiv este un interviu la care vor fi prezente persoane din lumea corporatistă și Alumni AIESEC Timișoara. După ce trec de acest proces de selecţie va fi o perioada de tranziţie, perioadă în care cei noi aleşi o să înveţe “tainele” conducerii organizaţiei, alături de board-ul actual. Noul board executiv îşi va intra în drepturi începând cu luna aprilie a anului 2013.

Aspiranţii la aceste poziţii de leadership sunt: Anca Iordăchescu şi Dani Pleşa pentru poziţia de preşedinte; iar pentru poziţiile de vicepresedinţi ii avem pe Sofia Lavinia Mihaela, Anamaria Vulcu, Camelia Sofian, Bianca Paul, Péter Dudás, Isabela Bucur, Anca Ţăranu, Victor Slejuc şi Claudia Mihoc. Conferința va avea loc la Facultatea de Economie și Administrare a afacerilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !