Studentii de la Electronica si Telecomunicatii au facut schimb de experienta

Reactualizat la:
Studentii de la Electronica si Telecomunicatii au facut schimb de experienta
Studentii de la facultatile cu profil de electronica si telecomunicatii, din toata Romania au facut un schimb de experienta in saptamana 2-6 aprilie 2012. Ei au petrecut o saptamana intr-un alt centru universitar,traind intr-un alt mediu, atat academic, cat si social.

La proiect au participat facultati care fac parte din cele mai mari centre universitare din tara: Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii „Politehnica” Timisoara, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatea „Politehnica” Bucuresti, Facultatea Electromecanica Navala din cadrul Universitatii Maritime din Constanta, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii tehnice “Gheorghe Asachi” din Iasi, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Suceava si nu il ultimul rand Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei din Oradea, prin intermediul Departamentului de Electronica si Telecomunicatii.

 Obiectivul programului a fost de a promova ideea de mobilitate interna in cadrul studentilor. Experienta traita de studenti in alt mediu, atat academic cat si social, le-a fost benefica acestora pentru a putea compara dotarile universitatilor, metodele de predare precum si informatiile acumulate in aceasta perioada de timp.

 Organizatori principali ai proiectului au fost membrii Ligii Studentilor din Facultatile de Electronica si Telecomunicatii din Romania, o organizatie non-guvernamentala, fondata in anul 1993 de catre studentii de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica din Timisoara.

 Studentii care au ales sa participe la program au beneficiat de o saptamana de internship la o facultate pe care si-au ales-o din celelalte centre universitare. Acestia au locuit in caminele studentesti ale universitatii pe care si-au ales-o si au participat la cursuri, seminarii, sedinte de proiecte, laboratoare. Acestia au facut si un tur al orasului si au beneficiat de seri sociale oferite de organizatori.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !