Studenţii greco-catolici, la bal

Studenţii greco-catolici, la bal
Aula Magna a Seminarului Greco-Catolic din Oradea a fost însufleţită vineri seara de Balul Bobocilor.

Şase perechi de proaspeţi studenţi şi-au învins emoţiile în faţa colegilor, prietenilor, dascălilor teologi, în frunte cu tânărul rector Cristian Sabău şi chiar a episcopului Virgil Bercea. Din juriu au mai făcut parte redactorul-şef al TVS Oradea, Florin Ardelean, viceprimarul Mihai Groza şi emisarul Centrului Cultural Italian din Oradea, Ercole Raimondo.

La finalul probelor de dans, cultură generală şi originalitate, Miss şi Mister Boboc au fost aleşi Adela Mitraşca şi Paul Cernucan, urmaţi de perechile Andrea Farkaş – Magnoliu Mudura şi Alina Sărăcuţ – Marcel Auşan. De asemenea, Marcel Auşan şi-a mai adjudecat şi premiul de popularitate, pe care l-a împărţit cu Andreea Cristea.

La final, Miss Boboc 2007 a mărturisit: „Am făcut doar câteva repetiţii, însă ne-am armonizat pe parcurs, chiar şi în timpul concursului. Cel mai important este că ne-am distrat cu toţii şi am avut o şansă să ne cunoaştem mai bine.” Iar Paul Cernucan a confirmat: „A fost o seară minunată. Sincer, nu ne-am înscris ca să câştigăm, mai ales că am învăţat să dansăm la repetiţii. Cel mai mult contează că ne-am relaxat şi înveselit”.

Atmosfera a fost completată de cântecele populare ale tinerei Dana Ionel Jurjuţ, de melodiile de dragoste ale Alexandrei Todoruţ şi de evoluţia Ramonei Haşaş Pataghi.

Şi după cum se cuvenea, balul s-a încheiat pe ritmurile disco ale noii formaţii Scratch, aflată la primul ei spectacol în public.

Happy Day

Şi ziua de sâmbătă a fost una deosebită pentru tinerii care au răspuns invitaţiei lansate de Episcopia Greco-Catolică pentru o zi de sărbătoare intitulată „Happy Day”. Din program au făcut parte un moment artistic la Seminar şi la Liceul Greco-Catolic din Oradea, trasee la Congregaţia Don Orione şi la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului. Ziua s-a încheiat cu o seară de spiritualitate pregătită de PS Virgil Bercea sub genericul „Lectio Divina”.

Cristian Horgoş

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase