Studentii, la munca in Germania

Studentii, la munca in Germania
Studenţii care cunosc limba germană au şansa de a munci pe timpul vacanţei de vară în Germania.

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Munca Bucureşti cu sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează selecţie pentru studentii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vara. Selecţia are loc în perioada 06.01–20.01.2011, orele 09.00–15.00. Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc la Centrul de Informare şi Consiliere privind Cariera, din strada Vânători nr. 1, sector 5, Bucureşti.

„La selecţie pot participa studenţii care urmează cursurile la zi, la orice facultate acreditată conform legii, cu excepţia celor din ultimul an de studii. Aceştia vor munci în domeniile agricol, gastronomie – în special Mc Donalds, turism şi firme de curăţenie”, ne-a informat Simona Burdean, consilierul Eures de pe lângă AJOFM Bihor.

Studenţii care se prezintă la selecţie au nevoie de două fişe de solicitare care se găsesc pe site-ul ANOFM, un certificat de limba străină, o adeverinţă de la facultatea urmată, două poze tip paşaport şi o copie de pe carnetul de conducere.

Detalii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 021.337.21.94, 0758.102.149 sau 0758.236.632, sau la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, str.Transilvaniei, nr.2; tel: 0259-433346.

D.B.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !