Studentii medicinisti ajuta Spitalul de copii Timisoara

De Delia S. Barbu
Studenţii medicinişti au facut donatii in bani pentru a contribui la construirea noului corp de clădire din spital
Studenţii medicinişti au facut donatii in bani pentru a contribui la construirea noului corp de clădire din spital
1.000 de lei, adunaţi de la studenţii medicinişti în urma unui workshop de ecografie organizat la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara, au fost donaţi Spitalului de copii Louis Ţurcanu pentru a contribui la construirea noului corp de clădire din spital.

Studenţii medicinişti membri ai Societăţii Studenţeşti de Imagistică Medicală din România au dorit să păstreze obiceiul început de către colegii lor mai mari de a folosi în scop caritabil banii obţinuţi în urma organizării unui workshop de ecografie pentru studenţii UMF Victor Babeş Timişoara şi au decis să acorde cei 1.000 de lei secţiei de Chirurgie pediatrică a Spitalului de copii Louis Ţurcanu.

   ” Sunt foarte încântat să constat că studenţii de la medicină sunt atat de deschişi unor astfel de acţiuni. Daca anul trecut am fost impresionaţi de bolnavii cu Hiv-SIDA, anul acesta colegii mei şi-au îndreptat atenţia asupra situaţiei dificile în care se află secţia de Chirurgie Pediatrică a Spitalului de Copii ‘Louis Ţurcanu’, urmând ca suma obţinută în urma workshopului să fie donată în contul construcţiei noului spital.

Aş dori, pe această cale, să mulţumesc secţiei de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean pentru sprijinul oferit societăţii noastre”  a declarat Tudor Moga, preşedintele SSIMR. Prof.Dr. Boia Eugen, şeful secţiei de chirurgie şi ortopedie pediatrică, i-a felicitat pe studenţi pentru initiaţiva lor şi a precizat că “nu suma donată e importantă, ci gestul de solidaritate făcut; timişorenii trebuie să conştientizeze că au nevoie de un loc unde să îşi trateze copiii după nivelul secolului 21”.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !