Studenţii străini au petrecut împreună

10Comentarii
Studenţii străini au petrecut împreună
ORADEA – Peste 230 de studenti straini de la Facultatea de Medicină din Oradea dar şi de la alte profile au răspuns aseară cu brio la invitaţia de petrecere lansată de Asociaţie a Studentilor Straini Medicinişti din Oradea (www.aimso.org).

Trecând peste barierele de naţionalitate şi convingeri religioase au dansat cu dezinvoltură, au glumit şi s-au simţit bine împreună, în clubul Bali , studenti din ţări precum Germania, Anglia, Italia, China, India, Sri Lanka, Turcia, Arabia Saudită, Africa de Sud, Insulele Mauritius, Nigeria, Uganda, Gana, Cuba şi Canada.

„A fost o surpriză plăcută că au venit în aşa număr mare. Cred că a fost un party reuşit. Prin urmare, vom mai organiza astfel de petreceri când ne vom întoarce din vacanţă, după Revelion, la Oradea.”, promite liderul AIMSO, studentul Joe Vollmer din Ingolstadt (Germania).

„Motto-ul petrecerii a fost «dress to impress», iar taxa de intrare a intrat în bugetul asociaţiei pentru a asigura viitoare acţiuni. Întâlnirea a avut un caracter privat pentru a ne putea cunoaşte mai bine între noi”, a completat vicepreşedintele AIMSO, Nunkoo Vharron din Mauritius.

„Sunt o comunitate care s-a integrat bine în Oradea şi îşi aduce aportul la prosperitatea şi imaginea oraşului contribuind şi la finanţarea activităţii Facultăţii de Medicină. Oradea a fost întotdeauna un oraş cosmopolit, fapt cu care nu putem decât să ne mândrim.”, observă unul dintre asistenţii Facultăţii de Medicină, invitat de studentii straini la reuniune.

Premiile pentru competiţiile de dans şi al concursului „Captain Boeff” au fost oferite de producător belgian de ciocolată Belga Praline (www.belgapraline.ro), sponsor fiind şi localul gazdă de lângă Facultatea de Medicină.

Cristian Horgos10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor