Studenţii vor putea consulta notele pe internet

5Comentarii
Studenţii vor putea consulta notele pe internet
Graţie programului UNIWEB, instalat la Univeristatea din Oradea, studenţii îşi vor putea consulta notele pe internet.

Studenţii de la Universitate Oradea vor putea consulta notele, orarul, planul de învăţământ pe internet. Universitatea din Oradea a introdus, încă de anul trecut, programul Uniweb la toate facultăţile, care va fi accesibil tuturor studenţilor şi cadrelor didactice. La Facultatea de Ştiinţe Economice programul funcţionează deja. La celelalte facultăţi încă se introduc datele despre studenţi.

Avantaje

„Programul a fost introdus pentru a îmbunătăţi activitatea de la secretariatele facultăţilor. Astfel, studenţii îşi vor putea consulta notele pe internet, în baza codului numeric personal şi a parolei pe care o vor primi de la Universitate. Cadrul didactic va fi obligat să treacă nota în maximum trei zile de la examen. Unii dintre profesori uitau să afişeze notele şi din această cauză a fost îmbulzeală la secretariate. Un alt avantaj al acestui soft este legat de plata taxelor. Studenţii nu vor mai sta la coadă, pentru că toate datele despre studenţi vor figura şi în biroul contabilelor”, a declarat rectorul Universitate Oradea, Cornel Antal.

Softul a fost închiriat de la o firmă din Târgu-Mureş la preţul de aproximativ 10.000 de euro. „Dacă-l cumpăram, aveam mai mult de plătit. Prin închiriere beneficiem de actualizarea datelor şi întreţinere”, a explicat rectorul Antal.

Crina Dobocan5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor