Stundenţiadă cu bal şi joburi

Stundenţiadă cu bal şi joburi
Studenţii orădeni sunt invitaţi azi la bal împreună cu trupa Akcent şi senzuala Cristina Rus.

„Stundenţiadă” cu bal şi joburi în SUA

Studenţii orădeni sunt invitaţi să ia parte, pe baza carnetului de note, la atractivele evenimente ale UNIFEST – Festivalul Studenţilor din România.

Unul dintre cele mai importante manifestări din cadrul evenimentului va fi seminarul de oportunităţi de joburi în SUA, în perioada vacanţei de vară 2008. Seminarul se va desfăşura miercuri, de la ora 12, în Aula Magna a Universităţii din Oradea. Zece dintre studenţii care se vor afla în aulă vor câştiga invitaţii (pentru două persoane) la Balul Balurilor UNIFEST, evenimentul care va fi punctul culminant al întregii manifestări. Balul, care va avea participanţi de la fiecare facultate, se va consuma tot miercuri, de la ora 20, la Discoteca No Problem. Balul UNIFEST Oradea – 2007 se va încheia cu concertul susţinut de Cristina Rus (foto) şi trupa Akcent.

Tot miercuri, dar de la ora 19, studenţii sunt aşteptaţi la piesa de teatru „Victima şi Călăul”, intrarea la Sala Studio a Teatrului orădean fiind liberă. Deasemenea, studenţii vor putea urmări gratis şi piesa „Terorism”, pe scena Teatrului de Stat din Oradea

La Oradea manifestul se află la cea de-a patra ediţie, fiind coordonat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea (ASUO).

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase