Subvenţii pentru tineri la plata chiriei

6Comentarii
Subvenţii pentru tineri la plata chiriei
Statul va da tinerilor care stau cu chirie jumătate din suma pe care aceştia o plătesc proprietarilor. Senatul a adoptat astăzi o lege în acest sens, dar proiectul trebuie să mai treacă şi de Camera Deputaţilor.

Legea precizează că tinerii şi familiile de tineri cu vârsta de până la 35 de ani şi care stau cu chirie beneficiază de 50% subvenţie din partea statului.

Pentru a beneficia de ajutorul de la buget, cei care îl solicită trebuie să aibă contract de închiriere şi să realizeze venituri pe persoană sub venitul lunar pe economie.

De asemenea, proprietarii care închiriază locuinţe tinerilor vor beneficia de 50% reducere la impozitul pe veniturile provenite din chirii. Legea mai prevede că efortul financiar necesar punerii sale în aplicare cade în sarcina Ministerului Economiei şi Finanţelor.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor