Succes după succes la Shanghai

2Comentarii
Succes după succes la Shanghai
Ansamblul Artistic Profesionist „Crişana” va participa la cel mai mare Festival de Folclor din China.

Artiştii Ansamblului Artistic Profesionist „Crişana” continuă seria succeselor în China. Artiştii bihoreni se află în centrul atenţiei publicului care vizitează Pavilionul României din cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai.

„În aceste zile, Ansamblul nostru a fost vizitat de o delegaţie chineză. Membrii delegaţiei ne-au invitat să participăm la cel mai mare Festival de Folclor din China, care va avea loc la Shenzhen, în apropiere de Hong Kong”, a anunţat LeontinCiucur, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Crişana”.

De Ziua Europei, Ansamblul Crişana a susţinut, alături de alte formaţii din ţările europene participante la eveniment, un program artistic care a fost savurat de miile de spectatori.

Program încărcat

„Spectacolele prezentate de artiştii noştri sunt foarte apreciate de public. Suita de spectacole maraton m-a obligat să împart artiştii în două grupe, pentru a putea face faţă programului foarte încărcat. Astfel, o formaţie instrumentală este condusă de maestrul Adrian Miescu şi asigură acompaniament, în special pentru repertoriul abordat din Oltenia, Muntenia şi Moldova. Cealaltă formaţie, condusă de Petrică Popa, asigură acompaniament pentru repertoriul abordat din Bihor, Banat, Oaş şi Ardeal”, a spus îndrăgitul interpret Leontin Ciucur.

Delegaţia artiştilor bihoreni este condusă de Leontin Ciucur. Artiştii vor susţine spectacole la Shanghai până în 16 iunie. Acesta ne-a informat că deplasarea lor a fost posibilă cu sprijinul directorului general al Filarmonicii de Stat Oradea, ing. Todor Albert, dar mai ales cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor şi al preşedintelui acestuia, Radu Ţîrle.

Crina Dobocan2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor