Suferi de disfuncții erectile, ulcer varicos, psoriazis, hemoroizi sau fisuri anale? Apelează cu încredere la Clinica Proctoline din Oradea

Reactualizat la:
Suferi de disfuncții erectile, ulcer varicos, psoriazis, hemoroizi sau fisuri anale? Apelează cu încredere la Clinica Proctoline din Oradea
Având o istorie de peste 30 de ani, putem fi găsiţi din Australia până în America de Sud şi din Europa până în Asia iar din 1998 şi în România cu 12 filiale.

Filiala din Oradea, inaugurată în 2007 sub denumirea de MEDICAL ON GROUP funcţionează cu:

  • CLINICA ON – specializată în tratarea disfuncţiilor sexuale masculine;
  • PROCTOLINE – tratarea hemoroizilor şi a fisurilor anale;
  • PSOREMISS – dermatologie cu atenţie deosebită pentru psoriazis;
  • VARICOLONE – tratarea ulcerelor varicoase, a rănilor deschise, etc.

Să le luăm puţin mai pe larg (în special pe primele două)

Pentru CLINICA ON am putea lansa sloganul “şi totuşi EXISTĂ IUBIRE!”

Disfuncţii sexuale precum: erecţie slabă, absenţa erecţiei sau ejacularea precoce sunt foarte răspândite în lumea modernă. 50% dintre bărbaţi suferă de una dintre acestea până în 50 de ani, 60% până la 60 de ani. 70% la 70 de ani. Dar acest lucru nu înseamnă că sexul are vârstă. Noi putem ajuta 98 din 100 de bărbaţi într-o manieră rapidă, discretă şi nedureroasă. În spatele succesului stă în primul rând INTERESUL PENTRU OM!

Înţelegem cât de greu este pentru cineva să admită că nu mai este ceea ce obişnuia să fie, din punct de vedere al performanţelor sexuale. În urma unei experienţe de zeci de ani, clinica noastră a dezvoltat o metodă pe care o urmăm cu stricteţe şi multă atenţie, asigurând vizitatorului nostru un grad maxim de confort psihic prin discreţie şi confidenţialitate totală.

În cele mai multe cazuri chiar de la prima vizită, doctorul va putea să vă configureze un program de tratament şi veţi simţi îmbunătăţiri ale vieţii de cuplu foarte rapid – folosind produse proprii, 100% naturale şi de ultima oră.

Dacă viaţa DUMNEAVOASTRĂ suferă în urma unor astfel de probleme, nu ezitaţi să ne contactaţi! Vă veţi regăsi plăcerea de viaţă şi veţi readuce zâmbetul pe buzele partenerei şi odată cu el armonia şi atmosfera plăcută din căminul Dumneavoastră.

De ce să trăiţi în trecut când PREZENTUL şi VIITORUL sunt mai aproape!

Mai puţin poetică şi romantică, CLINICA PROCTOLINE are în atenţie o zonă mai delicată a corpului nostru, dar care ne poate aminti că este la fel de importantă ca oricare alta.

În mod frecvent auzim expresia – “MĂ DOARE ÎN FUND DE….”

Fericit este acela care nu cunoaşte o asemenea durere, altfel nu ar mai îndrăzni nici măcar să se gândească la o asemenea exprimare!

Chiar dacă fisurile anale, usturimile si mâncărimile, hemoroizii, nu sunt subiecte preferate de discuţie, acestea sunt destul de comune. Oricât de jenant ar putea să ni se pară, trebuie să ne adresăm medicului cu problema noastră. În multe cazuri nici măcar nu suntem conştienţi de prezenta hemoroizilor pentru că nu îi simţim deloc; alteori pot provoca o stare de disconfort pe care nu ştim cui să o atribuim. Aceştia ne vor alerta doar când devin vizibili şi/sau provoacă dureri chiar şi la simpla aşezare pe scaun sau şi mai grav, când apar sângerări.

Este adevărat că pe măsură ce îmbătrânim posibilitatea de a dezvolta hemoroizi creşte. Totuşi din cauza unor proaste obiceiuri, cum ar fi cititul ziarelor pe toaletă, alimentaţia nepotrivită (condimentată, alcoolul, prea putina apă, etc. – atenţie vin sărbătorile!!!) lipsa exerciţiilor fizice şi perioadele lungi de stat pe scaun, pot duce la apariţia hemoroizilor la orice vârstă.

NU aşteptaţi până când problema nu mai are rezolvare!!!! Luaţi măsuri din timp!

În Clinica PROCTOLINE din Oradea, PACIENTUL şi SĂNĂTATEA acestuia se află în centrul atenţiei noastre, oferind cele mai bune şi mai performante soluţii posibile.

Advertorial!