Sunt optimişti!

ORADEA – Au ieşit optimişti din sală! Contactaţi telefonic imediat după ieşirea din sala de examinare, pretendenţii pentru fotolioul de conducere al Spitalului Clinic Judeţean Oradea ne-au declarat că testul a fost la nivel mediu, însă au existat şi multe întrebări cu dichis.

„Testul a fost acceptabil. Dar rezultatele le vom afla abia duminică la amiază. Cred că aşteptarea va fi mai grea”, ne-a declarat ec. Marcel Maghiar, directorul administrativ al Spitalului Judeţean. Alături de dânsul se afla chiar concurenţa, în persoana directorului financiar-contabil, Emil Popovici-Muţ. „Nivelul de dificultate este mediu. E firesc să avem emoţii, ca la oricare examen. Aşteptăm să vedem ce o să fie”, susţine ec. Popovici.

Ambii concurenţi ne-au mărturisit că nu doresc să comenteze retragerea dr. Bondar din cursa pentru postul de manager. Cât îl priveşte pe ec. Popovici, acesta neagă că ar fi unealta politică a PNL, după cum s-a vehiculat prin presă. „Nu am nici o legătură cu politicul. Să iasă cel mai bun”, refuzând să comenteze afirmaţiile potrivit cărora dr. Bondar a fost supus unor presiuni politice.

La fel de încrezători

Dr. Liana Antal, care candidează pentru postul de manager al Spitalului Clinic de Ostetrică şi Ginecologie Oradea este mulţumită. „Consider că punctajul minim obligatoriu se poate lua uşor. Testul nu a fost atât de dificil după cum ne aşteptam” precizează dr. Antal. Dr. Gheorghe Oros consideră că cele 50 de întrebări ale testului grilă au avut un anumit grad de dificultate. Precizăm că dr. Oros nu prea a avut timp să se ocupe foarte mult de pregătire, deoarece activitatea de la Spitalul Clinic de Neurologie şi Psihiatrie Oradea, unitate pe care a condus-o în faza de interimat, este foarte intensă. „Acesta o să fie ultimul examen din viaţa mea. Şi ca orice examen l-am susţinut cu emoţii”, spune dr. Oros.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase