„Sunt scârbit de aleşii noştri!”

1Comentariu
„Sunt scârbit de aleşii noştri!”
Deva – Oamenii sunt indignaţi de modul în care guvernanţii „aruncă” banii contribuabililor. Aproximativ cinci milioane de euro, de la bugetul de stat, a plătit Guvernul pentru achiziţionarea a 103 maşini de teren VW Tuareg, care, în opinia guvernanţilor, sunt absolut necesare pentru deplasarea prefecţilor în locuri greu accesibile sau în cazuri de inundaţii. 

Oricum, din aceşti bani se puteau construi 200 de case pentru sinistraţii care „prind” a doua iarnă în „containere”. Dar cine ştie? Probabil că, dacă prefectul ajunge în acea zonă, oamenii vor fi… mulţumiţi.

Cuvântul Liber a încercat să afle de la cetăţeni care este părerea lor faţă de această investiţie.

„Sunt scârbit atunci când aud aceste lucruri. De altfel şi la ştiri când se vorbeşte despre aleşii neamului schimb programul. Se puteau face atâtea lucruri importante cu aceşti bani! Gândiţi-vă numai la copiii străzii!” – declară Robert Ficher, patron.

“Nu este bine deloc”, afirmă Nicolae Guga. „Oamenii nu au ce mânca şi abia se descurcă de azi pe mâine. La ce le trebuie maşini de teren?! Să-şi cumpere singuri că au salarii babane. Şi oricum au parcurile auto pline de maşini”, este de părere Guga.

“Ar trebui să fie mai atenţi la ce fac cu banii contribuabililor”, declară Adrian Hotarlă.

„Nu plătim impozite pentru ca ei să se lăfăie în maşini ultimul tip. Puteau achiziţiona maşini de teren la 25.000 de euro bucata. Nu la aproape 45.000 de euro”, spune Adrian.

Tiberiu Stroia1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor