Super-ofertă pentru Corvinul

1Comentariu
Super-ofertă pentru Corvinul
Hunedoara – Nicolae Şchiau, primarul Hunedoarei, a „mutat” decisiv, luni, în conflictul cu finanţatorul clubului Corvinul 2005, Florin Uscatu, care ameninţase că mută echipa din oraş, şi a anunţat că suplimentează fondurile alocate echipei.

Primarul a scos „asul din mânecă” pentru a evita riscul de a deveni edilul care a lăsat Hunedoara fără echipă de fotbal şi a spus că va aloca încă 20.000 RON (200 milioane lei vechi) lunar pentru Corvinul 2005.

Bani de la sponsori
„Primăria a încheiat un acord de sponsorizare cu Mittal Stell, societate care va oferi 150.000 de dolari pe an în tranşe lunare de 12.500 dolari pentru susţinerea activităţii sportive din Hunedoara. Există o clauză care nu ne permite să oferim mai mult de 75 la sută unui singur sport, aşa că Consiliul Local a hotărât să aloce 64 la sută din bani, respectiv 20.000 RON lunar pentru echipa de fotbal.

Aceşti bani se adaugă celor 25.000 RON pe lună pe care îi oferim ca deţinători a 20 la sută din acţiuni, astfel că anual Primăria asigură 5,7 miliarde, respectiv 36 la sută din bugetul necesar de 15 miliarde al clubului. M-am întâlnit cu dl. Uscatu, i-am dat o propunere scrisă cu această ofertă şi urmează ca dânsul să ne răspundă în decurs de o săptămână dacă acceptă sau nu”, afirma Nicolae Schiau care a precizat că Primăria şi Consiliul Local Hunedoara fac aceste demersuri pentru ca publicul să se poată bucura şi în continuare de spectacolul fotbalistic.

Ofertă târzie

Din păcate, se pare că super-oferta Primăriei Hunedoara a ajuns puţin cam târziu la destinatar, întrucât finanţatorul FC Corvinul 2005 e pe cale să perfecteze mutarea echipei din Hunedoara în condiţii mai avantajoase.

„Oferta vine puţin cam târziu, iar probabilitatea să o accept e mică. După neînţelegerile cu Primăria am ademarat negocieri pentru a muta echipa în alt oraş şi acum e greu să dau înapoi. Dacă aş judeca numai cu sufletul aş fi răspuns pozitiv chiar la întâlnirea cu primarul, dar eu îmi doresc condiţii mai bune pentru echipă decât mi se oferă la Hunedoara” a spus Florin Uscatu. Rămâne aşadar să expire termenul limită oferit de Primărie pentru a vedea totuşi dacă FC Corvinul 2005 rămâne sau nu la Hunedoara.

Ciprian Marinuţ1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor