Super Voluntarul anului 2014

Ioana Dzitac
Ioana Dzitac
Asociația Shakespeare School pentru Educație o consideră Super Voluntarul anului 2014.


A primit Premiul Publicului pentru Cel mai votat voluntar al anului 2014, obţinând peste 3.800 de voturi. A fost finalistă la categoria Voluntarul anului în educaţie, o categorie la care a fost cea mai tânără finalistă. Este vorba de eleva CN „Emanuil Gojdu”, Ioana Dzitac, participantă la Gala Națională a Voluntarilor. Numai în acest an a făcut peste 270 de ore de voluntariat şi a organizat peste 10 activităţi/evenimente în cadrul Proiectului Engleză pentru Viață, al Centrului de Informare Europe Direct Oradea şi în cadrul Global Confederation of Romanian Students. În ceea ce privește nominalizarea în domeniul Educaţiei, Ioana Dzitac a obținut de-a lungul timpului peste 70 de premii/ medalii/ plachete, la școală și la diverse olimpiade/ concursuri/ simpozioane/ competiții sportive naționale și internaționale, este autor a șase cărți, a semnat 31 de articole, a obținut Premiul I cu lucrarea „Scara cunoașterii – de la treptele ludice la cele logice”, la Simpozionul internaţional „The child’s education – a continuous challenge”, secţiunea Educaţia în viziunea elevilor, a participat la patru şcoli de vară internaţionale, prilej cu care a vizitat colegii şi universităţi de prestigiu internaţional, a participat la activităţile din cadrul a 16 proiecte educaţionale, recent a câștigat cu echipa Colegiului Naţional „Emanuil Gojdu” Oradea Proiectul „Europe thinks! Europe acts! Europe wins!”, ceea ce îi conferă dreptul de a participa la Zilele Euroscola de la Strasbourg, în 19.03.2015.
92 de finaliști, 25 de premii, 220 de invitați, 30 de voluntari, 23 de parteneri și susținători, mulți prieteni și multe povești de suflet au făcut din seara de 12 decembrie 2014 o seară magică. La Gala Națională a Voluntarilor ediția a IV-a a continuat tradiția premierii meritelor voluntariatului într-o seară de poveste. Printre premianți s-a aflat orădeanca Ioana Dzitac. Ea a primit Premiul Publicului- Voluntarul anului 2014 în Finala Galei Naționale a Voluntarilor. Aceasta fiindcă în toate acțiunile ei de voluntariat, Ioana nu a renunțat să creadă în schimbarea pe care fiecare dintre noi o poate face în jur. Cea de-a IV-a ediție a evenimentului a avut loc la WASP – Working Art Space and Production, Bucureşti. În cadrul evenimentului, gojdista a interacționat cu personalități ca Mona Nicolici – manager Departament Sustenabilitate OMV Petrom, dl Raed Arafat – secretar de Stat şi ambasador al voluntariatului în România.

În speach-ul ei din Gală, Ioana a mulţumit familiei, prietenilor, Asociației Shakespeare School pentru Educație, care a nominalizat-o şi tuturor celor care au votat-o, dar şi Federaţiei Volum care a reuşit să adune o adevărată familie a voluntarilor din toate colţurile ţării.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !