Supremaţia poloului orădean

6Comentarii
Supremaţia poloului orădean
Echipele CS Municipal şi CS Crişul au cucerit titlurile naţionale la seniori, juniori I, III şi copii.

Oradea a fost întotdeauna o forţă în poloul românesc, cucerind cu regularitate titluri naţionale la toate categoriile de vârstă. Performanţele realizate însă în acest an de echipele orădene sunt fără precedent în toată istoria poloului nostru.

Patru titluri naţionale

Formaţia de seniori CS Municipal (antrenor Cornel Gordan) a devenit campioană naţională pentru a treia oară consecutiv, iar echipele de juniori I, juniori III şi copii ale CS Crişul (antrenori Ciprian Câmpianu, Dorin Sava, respectiv Ciprian Câmpianu) au câştigat la rândul lor titlurile naţionale. În fine, formaţia de juniori II a CS Crişul (antrenor Eugen Băjenaru) a devenit vicecampioană naţională, dar este singura echipă care a reuşit să învingă campioana, Dinamo.

Supremaţia poloului orădean asupra celorlalte cluburi din ţară este mai mult decât categorică. Remarcabil este şi faptul că aceste rezultate nu sunt întâmplătoare. Echipele orădene au cucerit sistematic în ultimii ani titluri de campioane sau de vicecampioane la toate categoriile de vârstă.

Muncă şi seriozitate

„Performanţele din acest an le depăşesc pe toate cele precedente. Este un bilanţ fără precedent în poloul românesc, care face cinste oraşului nostru. Suntem campioni la toate nivelele de vârstă, mai puţin la unul singur, la care suntem vicecampioni. În poloul orădean se munceşte cu maximă seriozitate, pe măsura condiţiilor de pregătire existente”, ne-a declarat directorul CS Crişul, Gheorghe Titi Frenţ.

Oficialul orădean insistă asupra meritelor deosebite ale sportivilor şi antrenorilor. „Aceste rezultate oglindesc munca depusă de sportivii şi antrenorii noştri. Conducătorii echipelor bucureştene mi-au spus că performanţele noastre se datorează condiţiilor deosebite create prin existenţa celor două bazine, aflate ambele la nivel european. Sigur, suntem recunoscători pentru faptul că dispunem de singurele bazine performante din întreaga ţară. Eu mai spun însă ceva: poţi avea şi o sută de bazine, dacă nu se munceşte aşa cum trebuie, la toate nivelele”, afirmă directorul CS Crişul, Gheorghe Titi Frenţ.

Gavril Nuţiu6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor