Surprinsă de tir în casă

SALARD – Pe 8 noiembrie, o femeie de 75 ani, din Sălard, s-a trezit dimineaţa cu o remorcă plină de bolţari intrată prin perete în casa ei. „Am auzit dintr-o dată o bubuitură puternică şi un cutremur, de-am crezut că a-nceput războiul şi o picat o bombă prin acoperiş”, ne-a spus încă şocată Elisabeta Popa, proprietara primei case de la intrarea în Sălard dinspre Oradea.

„A ajutat-o Dumnezeu. Că era în alt pat, nu în cel în care dormea de obicei. Că s-a crăpat şi zidul dintre camera de la stradă şi cea în care stă. E văduvă şi are patru fete şi un băiat, plecaţi care încotro. Nu ştiu cum pot să o ajute acum, în pragul iernii. Casa nu mai poate fi reparată, ci trebuie demolată şi reconstruită”, ne-a povestit cumnatul ei, care a venit împreună cu sora femeii pentru a-i fi alături.

Legătură neasigurată

Remorca doldora de bolţari poro-term s-a desprins în jurul orei 8:00 de capul tractor şi, după ce a ras şi un stâlp de pe marginea drumului, a intrat prin peretele casei, rămânând suspendată cu roţile din spate în aer.

Sătenii adunaţi la faţa locului ne-au mai spus că n-au mai văzut aşa ceva, majoritatea şoferilor care circulau înspre şi dinspre Marghita oprindu-se pentru a se minuna şi a întreba dacă era cineva în casă în momentul impactului.

RAR-ul şi Poliţia au stabilit exact condiţiile în care s-a desprins remorca de autotractor, pentru ca vinovatul să fie obligat la reconstrucţia casei.

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase