Surpriză de la Moş Crăciun

ORADEA – Federaţia Patronilor (FP) Bihor a făcut o surpriză de Crăciun unei persoane nevoiaşe. Fără nici o urmă de glumă, şi cu totul în spiritul Sărbătorii Naşterii Domnului, staff-ul FP Bihor a oferit joi seară un televizor unei persoane cu dizabilităţi locomotorii.

„Unul dintre membrii organizaţiei ne-a pus la dispoziţie acest televizor, pentru a-l oferi lui Szabo Iosif. Îl cunoaştem de mulţi ani, este un om deosebit şi ne-am gândit să-i facem o supriză, de Sărbători”, a spus joi Ioan Lucian, preşedintele FP Bihor. Szabo Iosif este cunoscut orădenilor care trec des pe sub pasajul de la Vulturul Negru. Ani de zile a vândut bilete de Loto, până când, în urmă cu câteva luni, angajatorul nu a mai avut nevoie de serviciile lui.

„Ştiam că îi este greu acum, că are doi copii, şi am considerat că e cea mai potrivită persoană căreia să îi facem un cadou de Crăciun. Se pare că este o perioadă norocoasă pentru domnul Szabo, fiindcă de azi lucrează din nou pentru Loterie”, a spus vineri Claudia Ignat, directorul departamentului de comunicare al FP Bihor.

Colinde

În aceeaşi seară, conform tradiţiei patronatului, la sediul FP Bihor s-a colindat şi s-a servit cozonac şi vin. Oamenii de afaceri, jurnaliştii şi reprezentanţii formaţiei Psalmodia Varadinesis, condusă de părintele – profesor Mihai Brie,  s-au adunat în jurul pomului de Crăciun, pentru a trăi împreună bucuria Naşterii lui Iisus Hristos.

Colindătorii au interpretat câteva dintre cele mai frumoase şi cunoscute cântece de Crăciun şi de Anul Nou. „Dacă anul acesta ne-am pornit mai greu, organizând evenimentele importante în a doua jumătate a anului, promitem ca în 2007 să acţionăm încă din prima lună”, a spus preşedintele FP Bihor.

Claudia Curta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase