Suspendarea acţiunilor la Bursă naşte controverse

Reactualizat la:
Suspendarea acţiunilor la Bursă naşte controverse
Suspendarea tranzacţionării titlurilor Rompetrol la Bursă, naşte controverse. Inspectorul general al Bursei de Valori Bucureşti, consideră că tranzacţionarea a fost suspendată din cauza unor declaraţii ale realizatorului emisiunii Realitatea bursieră.

Sorin Freciu a spus într-un jurnal de stiri ca investitorii vor intra în panica în urma instituirii sechestrului asigurator pe actiunile societatii Rompetrol Rafinare. Freciu considera însa ca suspendarea este o masura fireasca, ce nu are nimic de-a face cu afirmatiile sale. Comisia Nationala a Valorilor Imobiliare are programata astazi o sedinta în cadrul careia va fi formulata o pozitie fata de comunicatul inspectorului general B.V.B.
Inspectorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Ionel Oprea a declarat ca afirmatiile lui Sorin Freciu au determinat suspendarea actiunilor Rompetrol de la tranzactionare si depasesc limitele legii. CARTON …fapta de a disemina prin mass media informatii false sau care ar putea induce în eroare investitorii este, în mod evident, interzisa de legislatia în vigoare si în anumite conditii poate aduce pâna la 5 ani de închisoare.

SURSA: Comunicat de presa C.N.V.M, semnat de inspectorul general al Bursei de Valori Bucuresti. Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare se delimiteaza însa de opiniile exprimate de inspectorul general al Bursei de Valori Bucuresti. CARTON Cristian Ene – purtator de cuvânt CNVM Comunicatul la care face referire exprima un punct de vedere strict personal al inspectorului general B.V.B., domnul Ionel Oprea.

Continutul comunicatului nu a fost adus la cunostinta plenului Comisiei Nationale a Valorilor Imobiliare, înainte de a fi difuzat….joi 9 martie a.c., este programata o sedinta de Comisie în care, cel mai probabil, va fi formulata si o pozitie fata de comunicatul inspectorului general B.V.B. Realizatorul emisiunii Realitatea bursiera este de parere ca declaratiile sale nu au influentat cu nimic suspendarea tranzactionarii titlurilor Rompetrol la Bursa. SINCRON Sorin Freciu – realizator Realitatea Bursiera

Cred ca s-a facut foarte bine ca s-au suspendat actiunile. nu cred ca din cauza mea s-a întâmplat acest lucru, ca interventia mea a avut acest efect. Regulamentul bursei, de asemenea, nu specifica asa ceva.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !