Sute de copii, fascinaţi de zbor şi avioane, in vizita la Aeroportul International Timisoara

De D.S.B.
Reactualizat la:
Sute de copii, fascinaţi de zbor şi avioane, in vizita la Aeroportul International Timisoara
Să călătoreşti cu avionul nu mai este azi privilegiul unor anumite persoane. Dar să ai ocazia să stai pe locul co-pilotului şi să poţi pune câte întrebări vrei despre munca fiecărei persoane care lucrează într-un aeroport, face parte doar din şansa copiilor de a participa la un program de mare succes al Aeroportului Timişoara.

„De ce nu avem voie să luăm sticla cu apă cu noi?”, „De ce trebuie să ne descălţăm uneori când trecem prin aeroport?”, „De ce stau pompierii pe pistă?”. Mii de întrebări puse de mii de copii care au avut ocazia să viziteze în ultimul an Aeroportul Internaţional Timişoara. „Am demarat un program dedicat copiilor şi trebuie să vă spun că a avut foarte mare succes, numai în acest an având în vizită peste o mie de copii din Timiş, Arad, Caraş-Severin. Au fost de la copii de grădiniţă până la studenţi la secţii de transporturi. Copii de la şcoli speciale, dar şi de la şcoli din Giarmata. Aceştia din urmă au venit însoţiţi de bunici, care au profitat de ocazie şi au văzut cum arată aeroportul sau o aeronavă, pentru că, fiind în vârstă, mulţi nu ştiau. E o mare bucurie pentru toţi să poată intra, să vadă şi să pună întrebări despre locuri sau lucruri pe care – chiar călătorind cu avionul – nu le poţi vedea sau cunoaşte. Copiii au acces şi în aeronave prin colaborarea foarte bună pe care o avem cu compania Carpatair.

Programul îşi propune să prezinte şi să deschidă în alt fel activitatea noastră spre oameni”, spune Nicoleta Trifan, purtător de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara. Miercuri, peste 30 de elevi din clasa a II C a Şcolii Nikolaus Lenau Timişoara, coordonaţi de învăţătoarea Valeria Staszny, au avut ocazia să descopere din locurile mai puţin văzute ale unui aeroport. „Eu am mai fost cu avionul, dar nu am stat în cabina pilotului”, a spus unul dintre băieţeii încântaţi de perspectiva oferită de înălţimea aeronavei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !