Sute de locuri de muncă pentru şomerii din zona Aleşdului

Sute de locuri de muncă pentru şomerii din zona Aleşdului
Bursa Specială a locurilor de muncă Aleşd debutează astăzi (marţi 2 decembrie, n.r.) la Biblioteca Orăşenească, zeci de angajatori oferind aproape 300 de locuri de muncă vacante.

Organizat de AJOFM Bihor şi FireWhite Software & IT Services, cu sprijinul Primăriei Aleşd, evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu care se va încheia cu o altă bursă specială, la Salonta.

Implementat de AJOFM Arad, proiectul are ca parteneri sucursalele AJOFM din Timiş şi Bihor, precum şi alte entităţi publice şi private din vestul ţării. Prin acest proiect se urmăreşte în principal îmbunătăţirea gradului de ocupare la nivelul judeţului şi actualizarea bazei de date privind şomerii neînregistraţi. La Bursa Specială a locurilor de muncă de la Aleşd au confirmat participarea 20 de angajatori, care oferă în total 268 de locuri de muncă, atît pentru muncitori necalificaţi cât şi pentru muncitori calificaţi şi persoane cu studii superioare. Principalele domenii pentru care se oferă locuri de muncă în zona Aleşdului sunt producţia de materiale de construcţie, industria lemnului (mobilier), industria electronică (cablaje), confecţii încălţăminte şi îmbrăcăminte, servicii, asigurări, colectarea deşeurilor, construcţii, publicitate, transporturi şi comerţ. Bursa va fi inaugurată de directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba, şi de primarul oraşului Aleşd, Zeno Ţipţer. Proiectul a debutat cu bursa specială a locurilor de muncă Beiuş, care s-a încheiat săptămâna trecută, şi se va finaliza cu ultima bursă a locurilor de muncă din acest an, cea de la Salonta în 8-11 decembrie. Cele trei oraşe bihorene au fost incluse într-un proiect mai amplu, “Cercetarea şi prognozarea pieţei muncii din vestul României. Evidenţierea şomajului neînregistrat din judeţul Arad”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-1013 “Investeşte în oameni !”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !