Szabo, „no comment”

Szabo, „no comment”
UDMR a votat bucuroasă propunerea PSD din plenul Consiliului Judeţean. Ştiau că Lucan nu va gira politica managerială a lui Carmen Pantiş, managerul numit de Ţîrle.

Liderul UDMR Bihor, Kiss Alexandru, nu a putut fi contactat ieri pe această problemă.
În schimb, am dat de adjunctul său. Întrebat de Jurnal bihorean dacă îşi menţin poziţia în continuare, preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, a fost rezervat. „Nu comentez aceste chestiuni”, ne-a spus Odon, fără să aibă însă aerul unuia bântuit de remuşcări. „Propunerea noastră a fost Czikker Katalin, pe care o susţinem”, a spus udemeristul. Întrebat de Jb ce anume o recomandă pe asistenta lui Kiss pentru poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie la spital, Odon ne-a răspuns sec: „La fel de multe ca şi pe doamna Pantiş. Dna Czvikker e economist şi e angajata Consiliului Judeţean”.

Vrea consens politic

Liderul executiv al UDMR Bihor a mai ţinut să facă un enunţ: „Eu spun că dacă se doreşte o strategie comună pentru Oradea şi Bihor în domeniul sanitar e absolut necesară o discuţie cu Primaria Oradea. De altfel, e necesar un consens politic pe această chestiune. Trebuie să existe o asumare unitară a strategiei sanitare. Fără această chestiune nu se vor putea realiza lucruri pozitive”, a ţinut să ne mai declare Szabo Odon.

C.C.

Foştii manageri se acuză între ei

Dezvăluirile lui Bodog   despre ex-managerul Muţ

Dezvăluirile lui Bodog despre ex-managerul Muţ

 

Mang o susţine fără   rezerve pe Lucan

Mang o susţine fără rezerve pe Lucan



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !