Tabără transfrontalieră

Tabără transfrontalieră
CEFA, BORŞ – Localitatea Cefa a găzduit recent o tabără la care au participat copii din localităţile maghiare Geszt şi Sarkadkeresztur.

Cele trei localităţi sunt înfrăţite şi realizează împreună un proiect de întărire a cooperării, unul dintre punctele din programul finanţat din fondurile Phare-CBC fiind organizarea acestei tabere. Grupurile de tineri venite din cele două localităţi au petrecut o săptămână în comuna Cefa, vizitând totodată Peştera Urşilor, Oradea şi Băile Felix. În plus, tinerii şi-au întocmit o echipă de fotbal, invitând echipa locală la un derby soldat cu victoria reprezentativei ungare cu scorul de 6-3.

Reprezentanţii administraţiei locale anunţă că Ziua Comunei Cefa, care va avea loc pe data de 4 august, face parte din acelaşi proiect de cooperare transfrontalieră între localităţile înfrăţite.
Mai notăm că şi şcoala comunei Borş a fost săptămâna trecută centrul de desfăşurare a unei tabere de dansuri maghiare din zona graniţei, la care au participat elevi din Şimian, Valea lui Mihai, Uileacu de Beiuş şi Santăul Mare.

Sebastian Kovacs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase