Tabere gratuite pentru studenţi

Tabere gratuite pentru studenţi
Deva – Peste 1000 de studenţi vor putea merge gratuit în tabere studenţeşti, de sărbători. Agenţia pentru Sprijinirea Studenţilor oferă studenţilor gratuit tabere de Crăciun şi de Revelion, a anunţat Mihaela Nicolai, coordonator în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Tineret.

Aproape 1400 de studenţi se vor putea bucura de taberele gratuite în una din următoarele staţiuni: Voineasa, Herculane, Pârâul Rece sau Zărneşti.

Facultăţile vor afişa până la 5 decembrie, metodologia si numărul de locuri repartizate, iar secretariatele vor primi cereri pentru acordarea de bilete gratuite de tabără, până la data de 8 decembrie 2006.

Repartizarea biletelor în taberele studenţesti de odihnă, pe durata vacanţei de iarnă şi în limita locurilor repartizate, se va face studenţilor care după anul precedent de studiu sunt integralişti, în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură şi de performanţele în activitatea de cercetare, dar şi de activitatea depusă în cadru organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice sau au performanţe sportive.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase