Taloane de călătorie

Taloane de călătorie
ORADEA – Pentru asigurarea legitimaţiilor de călătorie gratuite, titularilor de drepturi prevăzute de legi speciale (DL nr. 118/1990 şi Legea nr. 189/2000) li se eliberează, anual, taloane speciale de călătorie cu reducere 100%.

Taloanele speciale se emit de către MMSSF şi se difuzează titularilor prin Casa Naţională de Pensii, respectiv Casele Judeţene de Pensii.

Opţiune
„Persoana care beneficiază de drepturi în temeiul mai multor legi cu caracter special şi care solicită acordarea taloanelor speciale de călătorie prevăzute de o altă lege decât cea pentru care i-au fost deja distribuite are posibilitatea să îşi exprime opţiunea pentru facilitatea pe care o doreşte”, a declarat Leontin Ţârle, director executiv adjunct la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor. La cererea de opţiune, solicitanţii vor anexa o declaraţie pe proprie răspundere că nu au beneficiat sau, după caz, au renunţat la cealaltă facilitate.

Dan Birta

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !