Tâmplărie PVC cu sticlă termoizolantă – profile KÖMMERLING şi KBE dotate cu feronerie ROTO NT. Promoţie de toamnă la Montaj Plast!

Tâmplărie PVC cu sticlă termoizolantă – profile KÖMMERLING şi KBE dotate cu feronerie ROTO NT.  Promoţie de toamnă la Montaj Plast!
Sistemele de profile utilizate de Montaj Plast în producţia de ferestre sunt din PVC dur, un material compatibil cu mediul inconjurator.

Materiile prime care stau la baza fabricarii PVC-ului dur sunt ţiteiul şi sarea, iar sistemele de ferestre comercializate de Montaj Plast sunt certificate Greenline, fiind produse ecologice. Calitatea tâmplăriei se pastrează şi după decenii de utilizare.

Montaj Plast utilizează profile PVC de la firmă germană Profine, profilele KBE 70 AD, KÖMMERLING 76 AD si 76 MD.

KBE 70AD – este un profil cu adâncimea de 70mm, care poate fi dotat cu 2 sau 3 foi de sticlă (24-38mm).

KÖMMERLING 76AD – gamaă premium, care asigură o structură mai solidă, fiind unul cu o adancime de 76mm, care poate fi dotat cu 2 sau 3 foi de sticla (28-49mm).

KÖMMERLING 76MD – cel mai nou profil, cu adâncimea de 76mm şi 3 garnituri de etanseizare. Garnitura suplimentară inovatoare pentru imbinări asigură o etanseitate maximă, chiar şi în condiţii de ploaie torenţială, precum şi imbinări impermeabile, facilitând scurgerea apei. Profilele KÖMMERLING 76AD/MD pot fi alegerea ideala pentru a obţine o casă pasivă!

Feronerie ROTO NT

Rezistenţa la uzură, la solicitarea permanentă şi intensă, depinde de calitatea profilelor, dar mai ales de calitatea feroneriei utilizate. În cazul ferestrelor comercializate de Montaj Plast, unde solicitarilor de zi cu zi li se adaugă şi greutatea suplimentară a pachetului termoizolant cu 2-3 foi, necesitatea unei feronerii rezistente este obligatorie.

Feroneria asigură manevrabilitatea şi fiabilitatea ferestrelor în timp, precum şi securitatea părţilor mobile. Ea trebuie să reziste la toate solicitările la care urmează a fi supusă şi să fie protejată la coroziune.

Feroneria folosită de Montaj Plast în producţia de ferestre termoizolante este marca ROTO – una dintre cele mai renumite în rândul producatorilor de feronerie din Europa. Tradiţia şi calitatea deosebită au consacrat concernul ROTO ca unul dintre numele care impun noi standarde în acest domeniu.

montajplast1

Gamă de feronerie Roto NT este gama de top a concernului german ROTO şi oferă toate avantajele folosirii ferestrelor în condiţii de siguranţă maximă alături de un design modern şi plăcut:

* rezistenţă la coroziune conform normelor europene RAL RG 60713;

* sunt garantate la 15 000 de cicluri închis-deschis;

* etanseizare excelentă;

* estetică superioară, culoare plăcuta;

* feroneria este placată cu zinc ulterior fiind cromată;

* rezistenţă, stabilitate şi siguranţă;

* echiparea standard are cel puţin două elemente antiefracţie (rolă de închidere cu forma tip „ciuperca”);

* întreţinere facilă (se gresează de două ori pe an);

* opţional se poate monta sistemul contra-acţionare greşită şi elementul pentru microventilaţie.

Pe langă oferta de toamnă, rămân valabile promoţiile:

Reducere 25% la profilele PVC KÖMMERLING şi KBE

Reducere 20% la roletele din Aluminiu

Reducere 10% la roletele din PVC

Este momentul sa iţi protejezi căminul, cu cele mai bune ferestre şi rolete.

Pentru ofertă, informaţii:

Oradea. Str. Sfântul Apostol Andrei Nr.46 – sub blocurile turn

Luni-Vineri – 10-18

Telefon: 0744 58 68 53 Sau pe E-mail: montajplast@gmail.com

http://ferestre-usi-pvc.ro/montaj-plast-oradea-contact.php sau

https://www.facebook.com/montajplast/

Advertorial! Hb: 1333080Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !