Tânăr ajutat de colegi la greu

Daniel Praja nu are decât 14 ani si a fost diagnosticat cu o boala extrem de grava, fiind deja operat de o tumoare maligna. Din punct de vedere medical, lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Daniel a fost invitat ieri la Sala Olimpia a Colegiului Economic „Partenie Cosma”, la un cuplaj handbalistic de caritate.

Conducatorii echipelor Activ Oradea, HCM Oradea si Grupul Scolar Transilvania au vrut sa-l ajute, dupa puteri, pe acest copil puternic, ambitios si cu un caracter deosebit.
Daniel a fost încurajat atât de colegii sai, cât si de foste glorii ale handbalului oradean, aflate în tribuna. Tudor Gheorghe a lansat chiar ideea unui meci de caritate în care sa joace fostele glorii.


Au urmat momente emotionante, cei prezenti asigurându-i pe parintii lui Daniel de sprijinul lor si pe viitor. Gestul de a ajuta, dupa puteri, familia Praja, a fost primit cu lacrimi în ochi de întreaga asistenta. Daniel stie ca are de luptat, dar este convins ca va învinge în cel mai greu meci. La bine sau la greu, vechea garda a handbalului oradean a demonstrat ca a fost, este si va ramâne o familie.

Cristian Horgos