Tărăgănarea supără devenii

Tărăgănarea supără devenii
Deva – Aleea Romanilor din cartierul Dacia arată ca după război, din cauza lucrărilor la reţeaua de termoficare ce se fac în această zonă. Locatarii de pe această stradă sunt nemulţumiţi de faptul că mormanele de pământ de lângă scările blocurilor nu sunt aşezate la loc de unde au fost scoase. 

„Eu cred că se lucrează fără cap. De trei luni de zile suntem în situaţia asta mizerabilă, în care lucrările parcă nu se mai termină. Vine iarna peste noi şi dacă nu se astupă şanţurile cu pământ, există riscul ca ţevile să crape”, susţine Iosif Imre, un locatar din zonă.

„Când va veni ploaia, eu voi fi obligată să-mi cumpăr barcă pentru a traversa canalele de aici. Noaptea, dacă nu eşti atent, poţi cădea în gropile astea care nu se mai astupă odată”, spune Elena Irimie.

O situaţie asemănătoare se înregistrează pe Aleea Viitorului din cartierul Gojdu, unde cetăţenii sunt nemulţumiţi de faptul că din cauza lucrărilor la reţeaua de apă, zona în care locuiesc e plină de noroi.

„Acum totul e uscat, dar când plouă nu cred că îndrăzneşte cineva să circule pe aici din pricina noroiului. Suntem de două luni în această situaţie. Dacă toată vara nu au avut timp să lucreze, s-au apucat acum toamna”, afirmă Cristian David.

„Cât a fost timp frumos nu am văzut pe nimeni aici la lucru. Bine că au venit acum toamna. Dezastrul e cuvântul care exprimă cel mai bine situaţia din zonă”, afirmă Ioana Bozan.

Contactat de ziarul nostru, directorul Calor, Ioan Cristea, nu a formulat un răspuns privitor la aceste situaţii, până la închiderea ediţiei.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase