Târg de credite la Oradea

ORADEA – După o pauză de doi ani, „Târgul finanţatorilor”, organizat de Federaţia Patronilor Bihor (FPB), prinde iar viaţă. Organizat în 29 şi 30 iunie, sub cupola Lotus Market , târgul reuneşte 12 bănci, plus numeroase instituţii de finanţare, firme de leasing şi companii de asigurări.

„Este un târg asemanator cu «Târgul de bani» de la Bucuresti. Consideram ca este cel mai mare eveniment de acest gen organizat în România din punct de vedere al prezentei celor care ofera produse bancare si credite”, apreciaza Ioan Lucian, presedintele FPB. Acesta a adaugat ca a regândit revenirea târgului pe piata evenimentelor datorita schimbarilor care au loc în lumea bancara.

„Anul acesta este deosebit de important pentru domeniul bancar. Pâna acum se duceau clientii spre banci si conditiile de creditare erau foarte stricte, dobânzile mari. Acum vin bancile spre clienti, cu fel de fel de oferte”, spune Lucian.

FPB a trimis peste 600 de invitatii companiilor private si persoanelor fizice de a participa la târg. De altfel, la manifestare poate participa oricine, intrarea fiind libera. „Tintele acestui târg sunt ca firmele participante si persoanele fizice sa ia contact cu ceea ce este nou pe piata bancara”, a declarat presedintele FPB.

Catalog

Ca o încununare a manifestarii, Ioan Lucian a precizat ca FPB va edita un catalog al participantilor în 3.000 de exemplare, care va fi distribuit prin reteaua nationala a FPB. În câteva zile Federatia asteapta confirmarile de la BNR, cu persoana care va participa la eveniment.

„Încercam sa organizam o conferinta pe temele dorite de BNR si Ministerul Finantelor Publice, unde vom afla strategia BNR vizavi de viitorul monedei nationale si al celei europene, precum si a situatiei bancare din România.

Potrivit lui Ioan Lucian, „Târgul finantatorilor” este al noualea eveniment de anvergura nationala organizat de FPB dupa aderare. Târgul este organizat sub patronajul Uniunii Nationale a Patronatului Român, unde FPB este cofondator.

Birta Dan

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !