Târg de îmbrăcăminte la Casa de Cultură a Sindicatelor

2Comentarii
Târg de îmbrăcăminte la Casa de Cultură a Sindicatelor
ORADEA – Joi, 18 septembrie 2008, la ora 10:00, debutează la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, cea de-a 44 – a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Îmbrăcăminte – Încălţăminte „Confintex”.

Manifestarea, care se va întinde pe o perioadă de patru zile (18 – 21 septembrie), aflată pentru prima dată la Oradea, este organizată de SC Expoconfintex şi Federaţia Patronală din Industria Uşoară (FEPAIUS).

Produse

 

„Tematica târgului este foarte diversificată şi cuprinde confecţii textile adulţi, confecţii din piele şi din blană, tricotaje, confecţii copii, ţesături, lenjerie de pat, accesorii, încălţăminte şi marochinărie. „La eveniment participă circa 40 de firme, printre care şi firme din Beius sau Oradea, care îşi vor expune produsele pe o suprafaţă de aproximativ 500 metri pătraţi”, a declarat Aurelienţu Popescu, preşedintele FEPAIUS şi directorul general al firmei organizatoare.

„Scopul acestei expoziţii este de a promova produsele din România. Firmele care comercializează produse din alte ţări vor fi admise în expoziţie numai în cazul neocupării spaţiului de către firmele româneşti”, a adăugat acesta.

Prezenţa expoziţiei la Oradea, cu o întârziere de cinci ani, este motivată de organizatori prin lipsa unui spaţiu adecvat unor astfel de evenimente. Deschiderea oficială a târgului va avea loc joi, 18 septembrie, ora 10:00, organizatorii aşteptându-se la peste 10.000 de vizitatori, dar şi specialişti şi comercianţi din zonă.

Targul Naţional de Imbracaminte – Încălţăminte «Confintex», ce a ajuns la ediţia 44, şi-a câştigat o bine-meritată reputaţie, datorită serviciilor de calitate, apreciată deopotrivă de expozanţi şi vizitatori şi recunoscute de mediul de afaceri”, este de părere Aurelienţu Popescu. Târgul este deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 – 16:00.

 

Dan Birta

 

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor