Târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte la Oradea

Târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte la Oradea
ORADEA – Oradea este vad bun pentru comercianţi. Astfel se explică numărul mare de expoziţii cu vânzare de textile, confecţii, pielărie şi încălţăminte care se organizează în oraşul de pe Criş, lună de lună.  VIDEO Forum

Mai mult, Nicolae Parteni, reprezentantul Casota Ger Press Com Srl, organizatoarea Expoziţiei naţionale de confecţii, pielărie şi încălţăminte, deschisă la Arena Antonio Alexe în perioada 29 mai – 1 iunie, spune că „Oradea dă tonul în modă”. „Orădeanul are un dezvoltat simţ al calităţii produselor. Pentru noile modele, piaţa orădeană poate să spună dacă produsul respectiv va avea trecere sau nu”, ne-a declarat Nicolae Parteni.

Produse

Trei zile mai au la dispoziţie orădenii pentru a-şi achiziţiona produse la preţuri de producător. Târgul de la Sala Sporturilor este deschis de joi până sâmbătă între orele 10 – 19, iar duminică până la ora 16:00. Potrivit lui Parteni sunt prezente 79 de firme Oradea si tara din domeniul confecţiilor de copii, dame şi bărbaţi, pielăriei, marochinăriei, încălţămintei – reprezentând 16 judeţe.

Majoritatea expozanţilor nu sunt pentru prima dată la Oradea, semn că la expoziţiile trecute au vândut bine. „Produsele noastre au trecut bine şi la târgurile precedente de la Oradea. Acum avem pantofi de piele pentru bărbaţi şi femei la preţuri cuprinse între 90 şi 100 de lei”, ne-a informat Ion Lescaie, patronul unei firme din Bucureşti.

Pantofii de gală şi tip sport erau prezenţi şi la alte tarabe. În unele locuri, preţurile erau demne de luat în seamă. Astfel, SC Brist din Brăila vindea pantofii de bărbaţi la 59 de lei, iar cei de dame la 49 de lei, totul din piele. Altă firmă avea perechea de pantofi de piele la 80 de lei, dar oferta Oradea poate fi studiată cel mai bine la faţa locului, intrarea fiind liberă.

Tricourile de femei şi bărbaţi erau şi ele din belşug, la preţuri de la 10 lei în sus. Pijamalele de vară, multicolore, pentru copii, dame şi bărbaţi aveau preţuri cuprinse între 30 şi 35 de lei. Fuste, costume, pantaloni, geci şi sacouri din piele, sunt doar câteva dintre produsele ce pot fi cumpărate de la târg.

Orădenii au luat cu asalt expoziţia încă de la deschidere, impresia fiind că preţurile sunt bune şi pentru toate buzunarele. „Sunt foarte multe produse la preţuri bune, pentru toate categoriile de persoane. Spre exemplu un costum din trei piese costă doar un milion de lei vechi, ceea ce nu-i mult. Numai cusutul unui costum face atâta”, este de părere Dan Ana, una dintre primele vizitatoare ale târgului.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !