Târg de joburi la Bricostore

2Comentarii
Târg de joburi la Bricostore
ORADEA - Bricostore Oradea îşi pregăteşte echipa cu care va ataca piata locală. Timp de şase zile: 5, 6, 7, 19, 20 şi 21 august, Bricostore a deschis un târg de joburi la Casa de Cultură a Sindicatelor.

La faţa locului este prezent, însuşi directorul magazinului Bricostore Oradea, Tiberiu Kelemen – care ne-a oferit câteva informaţii.

Bricostore face parte din compania franceză Bresson, înfiinţată cu peste 150 de ani în urmă şi beneficiind de celebrul „savoir – faire” francez în domeniul comerţului şi bricolajului.

După cum îi spune numele – Bricostore – totul pentru casă şi grădină – magazinele Bricostore se adresează familiilor, amatorilor de decoraţiuni interioare, pasionaţilor grădinăritului, dar şi firmelor profesioniste, punându-le la dispoziţie cele mai competitive preţuri de pe piaţa românească de construcţii, amenajări şi grădinărit.

Bricostore Oradea

„Magazinul din Oradea va fi deschis la începutul lunii decembrie 2008, în complexul Era Shopping Center. Avem nevoie de circa 120 de persoane în meseriile de super-viseri, lucrători comerciali şi casieri”, ne-a informat directorul Bricostore Oradea. Bricostore Oradea va fi al 12 magazin deschide de Bricostore în România, unde este lider de piaţă în domeniu.

Tiberiu Kelemen spune că nu-i este frică de concurenţa cu magainele de profil din Oradea: Praktiker şi Obi (care se va deschide în acest an, în apropiere de Real). „Fiind primi pe piaţă, ne bazăm pe calitatea serviciilor oferite clienţilor şi diversitatea produselor, oferind peste 40.000 de articole. Oamenii bine pregătiţi, sunt, de asemenea, un atu al nostru. Tocmai de aceea am început de acum campania de angajări”, a precizat Tiberiu Kelemen.

Potrivit acestuia, angajatul Bricostore trebuie să fie orientat către client, sociabil, comunicativ, corect, diciplinat şi dornic de performanţă. Răsplata este pe măsură: salarii fixe, plus bonusuri, bonuri de masă, prime anuale de merit şi decontarea transportului.

În ceea ce priveşte târgul de joburi de la Oradea, în prima zi au fost prezente 150 de persoane. „Magazinul va avea zece departamente. Avem nevoie atât de bărbaţi cât şi de femei, nu există delimitare de sex sau de vârstă în ceea ce priveşte angajările”, a subliniat Kelemen.

În această perioadă şi celălalt magazinde profil – Obi – care va fi deschis în următoarele luni la Oradea a a anunţat o sesiune de angajări.

Bricostore Oradea angajează 120 de persoane
(Foto: Dan Birta)
Dan Birta



2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor