Targ de jucarii si concursuri sportive

Targ de jucarii si concursuri sportive
Administraţia Imobiliară Oradea (AIO) organizează cea de-a III-a ediţie a Festivalului Copiilor.

Sub egida Toamnei Oradene, AIO invită atât copiii, cât şi părinţii la Târgul de jucarii şi carte, organizat în cadrul Festivalului Copiilor. Târgul va debuta vineri, 8 octombrie şi se va desfăşura în Orăşelul Copiilor. Spre deosebire de alte târguri la cel din Orăşel, copiii vor fi comercianţi şi vânzători. Aceştia îşi vor pune spre vânzare propriile jucării şi cărţi, iar cu banii obţinuţi vor fi sprijiniţi alţi copii. Acţiunea face parte din proiectul „Din inimă de copil”.

„Din banii adunaţi se doreşte achiziţionarea a două aparate auditive necesare Paulinei Temelie, elevă în clasa a V-a la Şcoala „Diminitrie Cantemir”, care suferă de hipoacuzie, dar şi cumpărarea unui accesoriu pentru bicicletă pentru Balog Reka, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala din Sânmartin, care are grave probleme locomotorii”, a informat consilierul Mihaela Alexandru, cea care se ocupă de gestionarea Orăşelului Copiilor.

Concursuri

Pe lângă „Târgul de jucării”, în cadrul Festivalului Copiilor vor avea loc şi întreceri sportive. Sâmbătă, începând cu ora 10:30, cei mici sunt aşteptaţi la tenis de masă, badminton, baschet, sărituri în lungime şi concursuri sportiv-distractive, care se vor desfăşura în zonele de joacă ale Orăşelului. De asemenea, duminică, de la ora 10:00, pe terenul cu iarbă artificială de la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” se va desfăşura o competiţie de fotbal între şcoli. La toate întrecerile sportive individuale din cadrul Festivalului Copiilor se vor acorda diplome şi medalii, iar la întrecerile pe echipe se vor acorda cupe şi diplome.

Programul Festivalului mai conţine şi un spectacol de muzică şi dans, o activitate educativă, un simultan de şah, un concurs de creaţie având ca tematică „Toamna” şi un bal mascat. Din program nu lipsesc spectacole de teatru pentru copii. Astfel, sâmbătă, de la ora 18:00 este planificat spectacolul în limba română, iar duminică, de la aceeaşi oră, spectacolul în limba maghiară, ambele prezentate de actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Arcadia”.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !