Târg de locuri de muncă

Evenimentul este destinat persoanelor cu dizabilităţi intelectuale.

Fundaţia Motivation România şi Fundaţia Special Olympics din România organizează joi, 29 aprilie, între orele 10:00 şi 13:00, la Hotel Impero din Oradea, un târg de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Activitatea face parte din proiectul „Şanse egale pentru integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din România”.

Oportunităţi

„Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni! şi se derulează pe o perioadă de 3 ani, începând din data de 1 august 2009. Scopul proiectului este asigurarea şanselor egale la integrare pe piaţa muncii pentru un număr de 500 de persoane cu dizabilităţi intelectuale din Regiunile Bucureşti-Ilfov, Nord-Vest, Nord-Est şi Sud-Vest. Acestor persoane le vor fi oferite oportunităţi de angajare, precum şi servicii de sprijin şi acompaniere. De asemenea, se urmăreşte conştientizarea actorilor din comunitate şi de pe piaţa muncii cu privire la abilităţile şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi intelectuale”, a declarat Katharina Kiss, coordonatorul campaniei de informare.

Evenimentul va aduce împreună elevi din clasele terminale de la Şcolile de Arte şi Meserii din Oradea, precum şi o serie de angajatori interesaţi să angajeze persoane cu dizabilităţi intelectuale.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !