Târg de ofertă educaţională

Târg de ofertă educaţională
Evenimentul se va desfăşura în Sala de Jocuri Sportive a Universităţii din Oradea.

Universitatea din Oradea îşi prezintă programele de studii. Evenimentul este cuprins în „Târgul de ofertă educaţională 2010 – Universitatea din Oradea” şi se va desfăşura în perioada 15-16 aprilie, între orele 12:00 şi 17:00, în Sala de Jocuri Sportive a Universităţii din Oradea, din strada Făgăraşului, cu intrarea de pe malul pârâului Peţa.

Transport gratuit

Manifestarea are ca scop promovarea programelor de studii universitare de licenţă şi masterat oferite de UO. Elevii vor putea vizita facultăţile, laboratoarele şi sălile de curs din campusul universitar.

„Târgul se va desfăşura în cadrul «Zilelor Porţilor Deschise». Evenimentul a ajuns la a III-a ediţie. Este pentru prima oară când la târg vor putea fi prezenţi şi liceenii din oraşele din judeţ (Ştei, Beiuş, Aleşd, Salonta, Valea lui Mihai şi Marghita). Aceasta pentru că Universitatea din Oradea va asigura transportul elevilor”, a anunţat Olimpia Popoviciu, purtătorul de cuvânt al Universităţii din Oradea.

La târg sunt aşteptaţi să participe toţi elevii claselor terminale din liceele orădene, precum şi absolvenţii programelor de studii de licenţă.

„Participanţii la târg se vor putea informa la standuri cu privire la cărţile, revistele şi cursurile editate de colectivele didactice ale facultăţilor”, a mai spus Olimpia Popoviciu.

C.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !