Târg de ofertă şcolară

Un târg de ofertă şcolară, care se adresează absolvenţilor de gimnaziu, şi-a deschis porţile vineri la trei şcoli. La Liceul „Don Orione” îşi prezintă oferta şcolară 11 licee cu filieră teoretică, la Liceul „Onisifor Ghibu” liceele cu filieră tehnologică, iar la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan” liceele cu filieră vocaţională.

Târgul are loc în cadrul proiectului „Informare de calitate – decizie corectă în alegerea carierei”, derulat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, în colaborare cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă şi Universitatea Oradea. „Scopul proiectului este informarea pertinentă, realistă, a absolvenţilor de clasele a VIII-a şi a XII-a în ceea ce priveşte viitoarea carieră”, ne-a declarat inspectorul şcolar Elisaveta Roşu.


În cadrul târgului, fiecare şcoală are un stand, amenajat de Consiliul Elevilor. Cu ocazia târgului, Inspectoratul Şcolar a editat un ghid al meseriilor, care prezintă toate specializările pe care le oferă instituţiile de învăţământ orădene, precum şi şcolile din municipiu.
Târgul este deschis şi sambata, între orele 9:00-14:00.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !