Târg de oferte educaţionale, în Oradea

Târg de oferte educaţionale, în Oradea
Universitatea din Oradea îşi prezintă oferta educaţională. Elevii claselor a XII-a pot afla ce oferă cele 18 facultăţi ale Universităţii din Oradea (UO), în cadrul ,,Târgului de oferte educaţionale’’.

Evenimentul se află la a treia ediţie şi a fost deschis joi în Sala de Jocuri Sportive din strada Făgăraşului, cu intrare de pe malul pârâului Peţa. Târgul este deschis şi astăzi, iar programul de vizitare este 12:00-17:00. Elevii din clasa a XII-a, care nu s-au hotărât încă ce facultate vor urma, au astăzi ocazia să aleagă din cea mai tentantă ofertă.

Posibilităţi de studiu

Sute de elevi de la diferite licee din Oradea şi din judeţ au venit în prima zi a târgului să vadă ce le oferă Universitatea din Oradea. Facultăţile din cadrul UO şi-au amenajat standuri care mai de care mai atrăgătoare. Prorectorii, decanii şi profesorii universitari le-au explicat liceenilor care sunt avantajele înscrierii la Universitatea din Oradea. Aceştia le-au oferit informaţii legate de profilurile facultăţilor, posibilităţile de studiu, oportunităţile de dezvoltare a unei viitoare cariere în urma finalizării studiilor la Universitatea din Oradea, condiţiile de înscriere la facultatea dorită, dacă beneficiază sau nu de cazare în cămin, în cazul în care nu locuiesc în Oradea şi câte locuri au la dispoziţie.

,,Elevii interesaţi vor putea vizita facultăţile, laboratoarele şi sălile de curs din campusul universitar. La târgul din acest an sunt invitaţi să participe toţi elevii claselor terminale din liceele orădene şi bihorene, precum şi absolvenţii programelor de studii de licenţă. Participanţii la târg se vor putea informa la standuri cu privire la cărţile, revistele şi cursurile editate de colectivele didactice ale facultăţilor’’, a amintit Olimpia Popoviciu, purtătorul de cuvânt al Universităţii din Oradea.

,, Este pentru prima dată când la târg vor putea fi prezenţi şi liceenii din oraşele din judeţ:  Ştei, Beiuş, Aleşd, Salonta, Valea lui Mihai şi Marghita, întrucât conducerea Universităţii din Oradea va asigura transportul elevilor’’, a mai spus Olimpia Popoviciu.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !