Târg de oferte educaţionale

Târg de oferte educaţionale
Sute de elevi de la liceele din Oradea s-au interesat de oferta educaţională a Universităţii.

Universitatea din Oradea şi-a prezentat, joi şi vineri, oferta educaţională.
Sute de elevi de la diferite licee din Oradea şi din judeţ au venit în cele două zile ale târgului să vadă ce le oferă Universitatea din Oradea. Facultăţile din cadrul UO şi-au amenajat standuri care mai de care mai atrăgătoare. Prorectorii, decanii şi profesorii universitari le-au explicat liceenilor care sunt avantajele înscrierii la Universitatea din Oradea. Aceştia le-au oferit informaţii legate de profilurile facultăţilor, posibilităţile de studiu, oportunităţile de dezvoltare a unei viitoare cariere în urma finalizării studiilor la Universitatea din Oradea, condiţiile de înscriere la facultatea dorită, dacă beneficiază sau nu de cazare în cămin, în cazul în care nu locuiesc în Oradea şi câte locuri au la dispoziţie.

Vizită la facultăţi

„Oscilam între educaţie fizică şi pictură. Mulţumită acestui târg am reuşit să decid. Voi opta totuşi pentru educaţie fizică”, a spus elevul Nicolae Pater de la Colegiul Tehnic „Andrei Şaguna”.

„Eu am venit să văd dacă Universitatea din Oradea dispune de locuri pentru romi. Şi eu voi alege educaţia fizică”, a spus Varga Zsolt, elev la Şaguna. Abel Birta, elev la Andrei Şaguna, ne-a spus că vrea să studieze „Silvicultura”.
„Elevii au vizitat facultăţile, laboratoarele şi sălile de curs din campusul universitar. La târgul din acest an au participat elevii claselor terminale din liceele orădene şi bihorene, precum şi absolvenţii programelor de studii de licenţă. Următoarea ediţie a târgului de oferte educaţionale va avea loc în toamnă”, a anunţat Olimpia Popoviciu, purtătorul de cuvânt al Universităţii din Oradea.

„Este pentru prima dată când la târg au participat liceeni din Ştei, Beiuş, Aleşd, Salonta, Valea lui Mihai şi Marghita, întrucât conducerea Universităţii din Oradea a asigurat transportul elevilor. Cele mai căutate domenii sunt medicina şi farmacia, ştiinţele economice şi educaţia fizică.’’, a mai spus Olimpia Popoviciu.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !