Targ de pasiuni

1Comentariu
Anda, meşter la atelierul de teatru
Anda, meşter la atelierul de teatru
Au mai rămas câteva zile până la Ziua M, M de la Maratonul organizat de incubator107Oradea.

Evenimentul de lansare al proiectului în orașul nostru are loc pe data de 20 aprilie 2013 în Moskva, pe strada Moscovei nr.8 Oradea.

Intitulat Târgul de pasiuni, maratonul are câteva scopuri majore. „Primul este acela de a introduce publicul în povestea incubatorului. Și deoarece, noi echipa incubator107 Oradea, considerăm că nimeni nu este mai vrednic să facă asta decât mentorul ei inițial vom avea printre noi la eveniment pe Ștefana Popa, cea de la care a pornit totul ”, spune Laura Bota, coordonator PR.

Meşteri

Partea de intro va fi urmată de un moment de cunoaștere reciprocă între incubator și public, moment care are ca rol dezvăluirea pasiunilor celor prezenți. Pentru Incubator107 acesta va fi unul din cele mai importante părți ale evenimentului, deoarece ne va ajuta să ne cunoaștem publicul, iar pasiunile mărturisite vor deveni piatră de temelie a atelierelor viitoare.

Deoarece ideea unui târg este de a prezenta marfa, evenimentul va continua cu prezentarea celor 3 meșteri: Daciana, Laura și Anda care ne vor introduce în pasiunile lor prezentând un mic teaser al atelierelor care vor urma în luna viitoare. Daciana Deac, mândră membră a colectivului de incubatoriști va simplifica alegerea ornamentelor de Paști prin confecționarea unor obiecte de décor proprii cu ajutorul câtorva materiale puse la dispoziție de incubator107 Oradea. Doritorii trebuie doar să se înscrie și să-și aducă cu sine creativitatea. Anda este actriță la Teatrul Regina Maria și va fi meștera atelierului de improvizație teatrală. Într-o societate plină de măști și roluri, Anda va ajuta la redescoperirea de sine prin lucrarea corpului și a minții într-un mod neconvențional, dar va dezvolta și exerciții de vorbire, de creație și de imaginație. Invitația ei se adresează celor care doresc să redescopere o lume paralelă cu cea cotidiană, o lume a sinelui și a fanteziei.

Nu în ultimul rând Laura Ungur va desfășura atelierul de pictură. Acest atelier este un prilej de descoperire a unor talente sau de materializare a unei pasiuni. Toți cei care trăiesc și vorbesc în culori vor avea ocazia să împărtașească poveștile lor colorate cu alți semeni dornici să le cunoască.

„Deoarece scopul nostru este de a ajuta comunitatea să se dezvolte printr-un proces de auto-invitație la cunoaștere și pasiune, dorim să ne auto-finanțăm. Dacă considerați că merităm efortul financiar de 10 RON, vă rugăm să donați această sumă pentru a ne ajuta să furnizăm materialele necesare atelierelor. Această sumă este cu caracter orientativ, rămânând la latitudinea Dumneavoastră suma donată ”, spune Simona Bandula , coordonator al proiectului.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor