Târg de Sănătate, Produse Eco și Bio (P)

Târg de Sănătate, Produse Eco și Bio (P)
Professional Advertising Events şi Galeria Comercială Real 1 din Oradea vă invită între 28 – 30.09.2012 în Calea Aradului, Str. Ogorului Nr.171 pentru a III-a ediție a Târgului de Sănătate, Produse Eco și Bio – un târg fără conservanţi, coloranţi, E-uri, consultații și consiliere gratuită.

Târgul de Sănătate

Dacă vă mirați când auziți de cancer, boli cardiovasculare, obezitate, diabet, alte boli degenerative și în fiecare zi, cel puțin o persoană din anturajul vostru acuză dureri, atunci vă așteptăm în perioada 28 – 30 septembrie la Galeria Comercială Real 1 din Ogorului Nr. 171, pentru consultanță și consultații gratuite oferite de educatori de sănătate, medici și specialiști, dar și consilieri alimentari în terapie medicamentoasă, consultații oftalmologice, măsurarea tensiunii arteriale și glicemiei, măsurarea greutății, demonstrații de make up și hair styling, etc.

Târgul de Produse Bio și Eco – un târg fără conservanți, coloranți, E-uri, aditivi și alte chimicale.

Pe lângă produsele naturale, bio, eco de cea mai bună calitate, Târgul de Sănătate, Produse Eco și Bio a pregătit şi o supriză părinţilor care vor lua parte la eveniment. Astfel, cei mici vor avea ocazia pe parcursul celor trei zile în care se va desfăşura târgul (28 – 30 septembrie) să îşi expună obiectele create cu atenţie şi măiestrie, la un stand special amenajat pentru ei, încurajând astfel un stil de viaţă ecologic. Târgul de Sănătate, Produse Bio și Eco încurajează prin acest demers creativitatea copiilor, care au posibilitatea de a confecţiona obiecte (de la jucării până la semne de carte, felicitări, mărgele etc) din materiale reciclabile (peturi, pungi de plastic, hârtie, lemn, carton, materiale textile). Micuții, alături de părinţi desigur, îşi vor pune la vânzare (contra unei sume modice de 1 -10 lei) creaţiile originale, dobândind o experienţă nepreţuită atât în arta confecţionării unor obiecte hand-made dar şi în tainele comerțului.

Copiii trebuie să vină cu propriile produse la târg, acestea nu se pot face pe loc.

Nu se percepe nicio taxă pentru această activitate. Părinți și copii nu uitați de Târgul de Sănătate, Produse Bio și Eco din perioada 28 – 30 septembrie. Pentru înscrieri ( în limita locurilor disponibile) trimiteți un email cu datele de contact și vârsta copilului la office@publicitate-evenimente.ro.

Produse bio

Produsul bio ( produse de îngrijire bio, cosmetice bio, de curăţenie bio sau suplimente nutritive bio) este obţinut din plante, din ingrediente organice, fără a fi modificate genetic şi fără să li se fi adăugat alte produse chimice.

Produse ecologice

Produsul ecologic alimentar este un mix de ingrediente provenite din agricultura ecologică.

Acest tip de agricultură trebuie să respecte urmatoarele principii şi reguli: eliminarea oricărei tehnologii poluante într-o zonă nepoluată; utilizarea de soiuri şi specii cu rezistenţă sporită la condiţiile de mediu; ameliorarea şi menţinerea fertilităţii naturale a solului.

Produse naturale

Produsul natural provine din agricultura convenţională, dar la obţinerea lui nu se utilizează aditivi alimentari de sinteză.

Diferența dintre produsele naturale şi produsele bio-organice, o reprezintă tocmai acesti paşi menţionaţi în producţie. Produsele denumite generic –naturale – sunt bazate pe plante. Ele însă nu au fost cultivate pe terenuri organice şi nici nu au fost supuse procedeelor naturale, limitate de prelucrare, dar nu conțin substanţe chimice pentru obţinerea produsului finit.

Produse organice

Produsele organice nu conţin niciun fel de compuşi chimici, sintetici, modificați genetic sau de origine animală, doar ingrediente naturale ce provin din plante crescute în zone nepoluate, fără fertilizatori sau modificări genetice.

Evenimentul va transforma timp de trei zile Galeria Comercială Real 1 – în “cea mai sănătoasă galerie comercială”.

Vor participa firme din Romania și Ungaria , care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale, disconturi și mari reduceri de preț la cea mai bună calitate, consultanță și consultații medicale gratuite . În ceea ce privește prestatorii de servicii, informații pentru înscrieri și detalii: office@publicitate-evenimente.ro sau 0754 47 47 91.