Târg de şcoală, în Lotus

1Comentariu
Târg de şcoală, în Lotus
ORADEA – În prag de an şcolar, Lotus Market a organizat un târg de şcoală în cadrul căruia au fost prezentate oferte Oradea educaţionale, şcolare şi extracurriculare. Astfel, pe parcursul zilei de sâmbătă, mai multe cluburi sportive şi grădiniţe şi-au făcut cunoscute domeniile de activitate.  Targ de scoala, in Lotus 07.09.2008 I  Targ de scoala, in Lotus 07.09.2008 II  Targ de scoala, in Lotus 07.09.2008 III  Targ de scoala, in Lotus 07.09.2008 IV

Seara, la Lotus Market a avut loc un program de divertisment, bogat în demonstraţii de karate, dansuri moderne şi populare, precum şi momente artistice muzicale, intercalate cu prezentări de ,,uniforme” pentru copii şi adolescenţi.
Prezentarea hăinuţelor a fost armonios regizată, astfel încât manechinii şi dansatorii Asociaţiei Sportive M&Q au făcut furori în rândul celor prezenţi, pe tot parcursul serii.Un alt moment care a surprins în mod plăcut publicul prezent sub cupola magazinului a fost dat de demonstraţiile de karate. Nu au lipsit nici dansurile populare ale copiilor de la Ansamblul „Crişana” şi Ansamblul de dans popular ,,Flori alese de pe Criş”.
În scenă a intrat trupa de majorete Illusion, cu dans ţigănesc şi gimnastică aerobică. Seara s-a încheiat cu momente muzicale susţinute de copii de la Palatul Copiilor.

 

Crina Dobocan

Taguri:


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor