Târg de turism sub Pasaj

2Comentarii
Târg de turism sub Pasaj
„Petrece un weekend în Bihor” – târgul organizat de CJ şi PMO îşi propune promovarea turismului în peisajul bihorean.

Consiliul Judeţean şi Primăria Oradea organizează weekendul viitor (15 – 16 mai) 2010, în pasajul Vulturul Negru din Oradea, cea de-a doua ediţie a Târgului de turism „Petrece un weekend în Bihor”. La fel ca şi în cazul primei ediţii, târgul se adresează în special locuitorilor din mediul urban, care obişnuiesc să îşi petreacă timpul liber în afara oraşului şi care doresc să petreacă un sfârşit de săptămână relaxant şi de calitate, într-un ambient natural de excepţie.

Prin acest eveniment Consiliul Judeţean Bihor urmăreşte promovarea destinaţiilor turistice din judeţul Bihor, precum şi a sectoarelor specifice din domeniul turismului, oferind expozanţilor posibilitatea de a relaţiona, negocia şi vinde pachete turistice sub acelaşi acoperiş.

„Dezvoltarea turismului bihorean rămâne pentru noi o prioritate şi suntem convinşi că o astfel de manifestare poate contribui la creşterea vânzărilor pentru sezonul 2010. De asemenea, considerăm că poate fi şi un bun prilej pentru educarea şi conştientizarea publicului larg cu privire la practicarea unui turism orientat către respectul faţă de natură şi cultura locală”, a declarat Dumitru Voloşeniuc, vicepreşedintele CJ Bihor.

Standuri gratuite

Organizatorii vor asigura un stand gratuit tuturor unităţilor turistice din Bihor care oferă servicii de cazare, masă sau divertisment pentru turişti, şi care acceptă invitaţia de a participa la târg. Întrucât numărul standurilor este limitat, repartizarea lor se va face în ordinea înscrierii. Fiecare stand va fi echipat cu o masă, două scaune, panouri de pânză pentru afişaj şi o priză de 220V.

Cei interesaţi de participarea la târg pot afla informaţii suplimentare la sediul Direcţiei de Dezvoltare şi Implementare Proiecte din cadrul CJ Bihor, cu sediul în str. Armatei Române nr. 1A sau la numărul de telefon 0259/434.013.

C.C.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor